Реал Мадрид загуби от Ювентус в реванша от 1/4-финалите на

...
Реал Мадрид загуби от Ювентус в реванша от 1/4-финалите на
Коментари Харесай

Зверското избухване на CR7 след перфектно изпълнената дузпа

Реал Мадрид загуби от Ювентус в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига с 1:3, само че все пак продължава напред в конкуренцията след общ резултат 4:3 в двете срещи. "Белите " бяха сложени в много инфарктна обстановка и то на личния си стадион.

Супер драма: Реал потрепери, полемична дузпа избави "балета " против Юве

Въпреки солидния задатък от три гола в първия мач на "Алианц Стейдиъм ", възпитаниците на Зинедин Зидан позволиха три гола в мрежата си като домакини и замалко да се стигне до продължения. В 93-ата минута обаче бе отсъдена много полемична дузпа в интерес на "белите " след прикосновение сред Лукас Васкес и Мехди Бенатия в наказателното поле.

Футболистите на Юве показаха бурно своите митинги, а именитият пазач Джанлуджи Буфон даже бе изпъден поради реакцията си по отношение на основния рефер Майкъл Оливър.

Дузпа или не за Реал против Юве? Решавате вие!

Решението на съдията остава дискусионно, само че осъществяването на 11-метровия удар бе безкомпромисно. Дузпата бе изпълнена не кого да е, а от Кристиано Роналдо, който не даде безусловно никакъв късмет на влезлия на мястото на Буфон - Войчех Шчесни. Това бе и 120-ти гол в шампионата на богатите за португалеца.

След това последва бурна наслада от страна на Роналдо и неговите съотборници. Португалецът за следващ път прикова погледите със своите умения с топката, а и с завладяващото отпразнуване на попадението си.

Вижте фрагменти от насладата на CR7 в галерията ни!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР