Реал Мадрид трябва да се представя по-убедително, особено в началото

...
Реал Мадрид трябва да се представя по-убедително, особено в началото
Коментари Харесай

Солари: Трябва да започваме мачовете с по-голямо внимание

Реал Мадрид би трябвало да се показва по-убедително, изключително при започване на мачовете си, съобщи старши треньорът на отбора Сантяго Солари.

Европейският клубен първенец се показва много под опциите си от началото на сезона, а в последните си два мача в шампионата позволи тъждество и загуба, като и в двата мача получи голове още в първите 5 минути. " Трябва да бъдем по-внимателни в началните минути на мачовете. Играчите са наясно, че там позволяваме доста недостатъци и че би трябвало да подобрим това ", сподели Солари.

На играчите на Реал Мадрид им следва мач с Леганес за купата на Краля в сряда, а аржентинецът дефинира идния противник като доста рисков на контраофанзива. " Леганес е доста стабилен и боеспособен тим, тъй че ще би трябвало да внимаваме с играта им на контраофанзива. Освен това би трябвало да приключваме опциите, които ни се откриват ", разяснява още Солари.

Участие в идния мач може да вземе и привлечения преди дни от Манчестър Сити Брахим Диас, само че това зависи най-много от регистрирането на играча на време в Испанската футболна федерация.
Примера дивисион 18 кръг, неделя 6 януари  Реал Мадрид 0:2краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР