Реал Мадрид стартира преговори с Монако за привличането на перлата

...
Реал Мадрид стартира преговори с Монако за привличането на перлата
Коментари Харесай

Реал Мадрид стартира преговори с френски халф навръх рождения му ден

Реал Мадрид започва договаряния с Монако за привличането на перлата в състава му Орелиан Чуамени. Испанското издание Marca даже твърди, че основният скаут на „ кралския клуб “ Жуно Калафат е дошъл персонално в княжеството, с цел да разбере какво е нужно, с цел да се стигне до договорка.

Днес французинът навърши 22 години и неотдавна е и национал на страната си, като по този начин притегли вниманието на редица европейски грандове, които имат потребност от прохлада в центъра на терена.

Карло Анчелоти по всяка възможност вижда бъдещето на „ белия балет “ с Едуардо Камавинга и Чуамени с оглед обстоятелството, че двамата показват добра химия на терена.

Касемиро, Тони Кроос и Лука Модрич изнесоха на плещите си последните няколко години, само че напълно скоро се чака да окачат бутонките един след различен, тъй че няма по-удобен миг за привличането на техни заместници, които преди този момент би трябвало да попият най-малко парченце от богатия им опит.

Орелиан Чуамени е оценен от Transfermarkt на €40 млн., само че не е изключено сумата да набъбне над тази, в случай че офертата се забави до лятото, когато сигурно ще има и други оферти към „ монегаските “ за младата им звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР