Реал (Мадрид) стана първият отбор в историята на баскетболната Евролига,

...
Реал (Мадрид) стана първият отбор в историята на баскетболната Евролига,
Коментари Харесай

"Реал" детронира "Фенербахче" и грабна десета титла в Евролигата

Реал " (Мадрид) стана първият тим в историята на баскетболната Евролига, който печели 10 трофеи. Испанският исполин победи с оценката за повторно в границите на три години, откакто завоюва трагичен мач с " Фенербахче " 85:80.

Съставът на Пабло Ласо се оправи с миналогодишния първенец, воден от легендата в треньорския отрасъл Желко Обрадович. " Реал " трябваше да се оправя и с доста негостоприемна конюнктура, откакто две трети от присъстващите 16 967 фенове в " Старк сцена " в Белград бяха почитатели на турския тим.

Голям мач за " Реал " изигра франуцизнът Фабиен Козер, който беше най-резултатен със 17 точки. Звездата на испанците Лука Дончич се регистрира с 15 точки, три битки и четири асистенции, само че напусна за пет нарушавания. Капитанът Фелипе Рейес вкара единствено с шест точки, само че игра доста мощно в отбрана и ограничи високите играчи на турците.

Мачът не доигра и Серхио Юй, който също направи пет фаула. " Реал " се оправи със комплицираната обстановка, с помощта на два сполучливи опита от наказателната линия на Козер. Малко по-рано француизнът пропусна, само че по-късно се реваншира.

#CHAMP10NS#F4GLORY
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР