Реал Мадрид спечели с 3:2 визитата си на италианския първенец

...
Реал Мадрид спечели с 3:2 визитата си на италианския първенец
Коментари Харесай

Реал би в Неапол, Галатасарай наказа Юнайтед

Реал Мадрид завоюва с 3:2 визитата си на италианския отличник в Шампионската лига. Джъд Белингам беше предстоящият воин за Белия балет – той се регистрира с гол и асистенция.

Защитникът Лео Остигорд вкара за 1:0, след удар в гредата на  Натан. Белингам изведе Винисиус за 1:1, а по-късно самичък вкара за 1:2. Това е втори гол за него в тунира и общо осми за Реал Мадрид в също толкоз мачове през сезона.

Зиелински изравни от дузпа след почивката за 2:2. Десет минути преди края обаче Белия балет вкара за 2:3. Тогава ударът на Валверде рикошира в гредата и гърба на Мерет, с цел да влети в мрежата.

Галатасарай взе фрапантен триумф над Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд “. Червените дяволи на два пъти повеждаха посредством Хьойлунд – в 17 и 67-а минути. Турският отбор обаче изравни посредством Заха и Актюркоглу. В 77-ата минута минута Каземиро беше изпъден за втори жълт картон. Галатасарай също така получи дузпа, само че Икарди я пропусна. Той обаче въпреки всичко за разписа за 2:3 в 81-ата минута.

Арсенал пък загуби в Ланс с 1:2, въпреки да поведе в резултата. За 0:1 се разписа Габриел Жесус още в 14-ата минута. Ели Ваи обаче асистира на Томасон за 1:1, а след това вкара и победния гол за френския отбор. Освен това британският национал Букайо Сака беше заменен поради контузия още преди почивката.

Останалите резултати: 

Унион Берлин – Брага 2:3
Залцбург – Реал Сосиедад 0:2
Копенхаген – Байерн Мюнхен 1:2
ПСВ Айндховен – Севиля 2:2
Интер – Бенфика 1:0
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР