Реал Мадрид спечели първото „Ел Класико“ за сезона с 1:2,

...
Реал Мадрид спечели първото „Ел Класико“ за сезона с 1:2,
Коментари Харесай

Реал покори „Ноу Камп“ в първото „Ел Класико“ за сезона

Реал Мадрид завоюва първото „ Ел Класико “ за сезона с 1:2, посредством най-много на страхотната си игра в отбрана и отличната контра-атака на отбора.

Барселона през множеството време се опитваше да провежда офанзивите си през центъра, където Каземиро, Модрич и Кроос най-често печелеха единоборствата с Бускетс, Гави и де Йонг, а това оказа помощ доста за изравненото притежаване на топката.

В 32' Давид Алаба построи и приключи съвършена контра за гостите, с цел да открие головата си сметка за испанците.

Към края на второто полувреме Феде Валверде се контузи малко след влизането си в игра, само че по-шокиращо бе рухването на Тибо Куртоа на терена без да има контакт със противник. Вратарят изрита една топка с левия си крайник и се сви от болежка, с цел да получи лекарска помощ. Той обаче стисна зъби и довърши срещата, само че се чака да бъде прегледан след мача, с цел да се ревизира в детайли положението му.

В добавеното време Жерард Пике се впусна в офанзива, с цел да помогне на тима си в обезверен опит да изравни, само че след конфликт с двама играчи на Реал се просна на земята, с цел да проси несъществуваща дузпа. Испанецът стартира да се тръшка на земята в символ на митинг, а при проведената контра-атака зоната му бе оголена и Лукас Васкес довкара отбитата от тер Стеген топка, която бе изстреляна към него от Марко Асенсио.

Серхио Агуеро също вкара първия си гол за „ каталунците “ след недоразумение в центъра на отбраната, само че попадението му се оказа предпоследното събитие в мача, а последното бе битият център от „ кралския клуб “.

Победата за Реал Мадрид бе предстояща от по-голямата част от анализаторите из Европа, като по този начин отборът се изкачи до първото място в таблицата. Барселона пък се свлече до 8 място, като само по-добрата голова разлика на отбора го държи над Реал Бетис.

Всичко това ще навлече още неприятности на Роналд Куман, който в границите на няколко седмици загуби надиграването с Карло Анчелоти и Диего Симеоне.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР