Реал Мадрид си върна третото място в Примера дивисион, след

...
Реал Мадрид си върна третото място в Примера дивисион, след
Коментари Харесай

Реал Мадрид си върна третото място

Реал Мадрид си върна третото място в Примера дивисион, откакто се наложи с 2:1 при гостуването на Малага, на стадион „ Ла Росаледа “, от 32-ия кръг на испанския шампионат.

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан направи съществени ротации в своя състав.

Реал Мадрид провежда добра офанзива в 17-та минута. Лукас Васкес центрира в наказателното поле на Малага, където Матео Ковачич бе изтърван и стреля с глава, само че Роберто Хименес избави.

Шест минути по-късно Иско комбинира с Лукас Васкес, който насочи прекрасен удар, само че топката мина над напречната греда в навън.

Карим Бензема направи доста сериозен пропуск в 25-та минута. След центриране в наказателното поле на Малага, французинът стреля с глава, само че настрана от десния дирек на вратата на Роберто Хименес.

Реал Мадрид поведе в резултата в 29-та минута. Иско Аларкон завъртя топката от фаул, от дъгата на наказателното поле на Малага и я вкара в долния десен ъгъл на вратата на Роберто Хименес.

Реал Мадрид направи добра композиция в 32-та минута сред Асенсио и Иско, която приключи с удар на последния, само че той не бе прецизен.

Малага изпусна да изравни резултата в 44-та минута. Мануел Итура лиши топката от Каземиро, след което насочи прекрасен удар, само че Кейлор Навас внимаваше и избави.

Футболистите на Реал Мадрид имаха искания за дузпа за нарушаване против Марко Асенсио в 49-та минута, само че съдията Де Бургос Бенгоечеа реши, че няма съображение да свири такава.

Реал Мадрид удвои своята преднина в 63-та минута след доста добра композиция. Карим Бензема подаде към Иско, който изведе Каземиро на празна врата и бразилецът не пропусна да осъществя.

Малага можеше да върне интригата в мача в 80-та минута, само че Ролан пропусна да вкара.

Реал Мадрид провежда отлична контраофанзива в 86-та минута. Карим Бензема подаде към Серхио Рамос, който пропусна да вкара от доста положително състояние.

Малага означи почетно попадение в дуела в добавеното време на срещата. Рика центрира в наказателното поле на Реал Мадрид, където Ролан се пребори с Хесус Вайехо и от близко вкара във вратата на Кейлор Навас. Останаха съществени подозрения за нарушаване на Ролан против Вайехо.

Реал Мадрид е трети в класирането със 67 точки и изостава на четири от втория Атлетико Мадрид, а водачът Барселона е с 82 точки, до момента в който Валенсия е четвърти с 65 точки. Малага е финален със 17 точки и възможностите му за оцеляване в Ла Лига са единствено илюзорни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР