Реал Мадрид ще се изправи срещу големия си съперник Барселона

...
Реал Мадрид ще се изправи срещу големия си съперник Барселона
Коментари Харесай

Отново ще има лятно Ел Класико в САЩ

Реал Мадрид ще се изправи против огромния си противник Барселона в приятелско Ел Класико, което ще се състои на 29 юли в Арлингтън, Тексас, оповестява АП.

Това е дуел от шампионат сред шест тима, в който ще вземат участие още Манчестър Юнайтед, Арсенал, Милан и Ювентус.

Това ще бъде третият мач преди началото на сезона сред Реал и Барселона в Съединени американски щати, като първият подобен е в Маями Гарденс, Флорида през 2017 година, а вторият бе в Хюстън предишния юли.
 Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4? Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4?
Мачовете в шампионата пък ще стартират със конфликт сред Барселона и Ювентус в Санта Клара, Калифорния, на 22 юли, а ден по-късно ще се срещнат Реал Мадрид - Милан в Пасадена. Срещите Арсенал - Барселона в Ингълууд, Калифорния и Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед в Хюстън ще се играят на 26 юли. Следват дуелите Милан - Барселона в Лас Вегас на 1 август и Ювентус - Реал Мадрид в Орландо, Флорида, ден по-късно.

Висшата лига на Англия и испанската Ла Лига би трябвало да стартират на 12 август, а италианската Серия А - седмица по-късно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР