Реал Мадрид ще направи нов опит да договори Килиан Мбапе

...
Реал Мадрид ще направи нов опит да договори Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Реал Мадрид поставя ултиматум на Мбапе

Реал Мадрид ще направи нов опит да контракти Килиан Мбапе като свободен сътрудник, само че за разлика от предходния път няма да го чака кой знае какъв брой дълго. Според вестник “АС ” на 1 януари клубът ще предложи контракт на футболиста с изискването, че би трябвало да отговори най-късно до 15 януари.

Ако Мбапе не се съгласи или не отговори, клубът от Ла Лига ще се насочи към вид " Б ", който е Ерлинг Холанд от Манчестър Сити.

Контрактът на нападателят с парижани изтича в края на сезона и към този момент няма индикации, че скоро може да бъде възобновен. Това значи, че след 25 дни всеки клуб в света ще може свободно да договаря с Мбапе за свободен трансфер, който да влезе в действие от идващото лято.

Реал и въпросният състезател към този момент минаха по същия път, откакто в началните месеци на 2022 година двете страни преговаряха и се схванаха, че Мбапе ще укрепи “кралете ” преди началото на сезон 2022/23 година После обаче той се отметна и подписа нов контракт с ПСЖ.

За да не се окажат още веднъж в същата обстановка, в този момент от “Бернабеу ” държат да покажат темперамент и евентуално ще желаят съответно съглашение, което даже да бъде оповестено публично.Ако международният първенец откаже да отговори в границите на две седмици, " белите " ще одобряват случая за завършен и повече няма да упорстват за подписа на играча. Тогава те ще се насочат към Холанд, чийто възможен трансфер от Сити обаче наподобява много по-труден.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР