Реал Мадрид ще има безпрепятствен път да привлече Килиан Мбапе,

...
Реал Мадрид ще има безпрепятствен път да привлече Килиан Мбапе,
Коментари Харесай

ПСЖ губи Мбапе без пари

Реал Мадрид ще има безконтролен път да притегли Килиан Мбапе, в случай че сметне за уместно, когато той стане свободен сътрудник на 30 юни. „ AS “ осведоми, че ръководителите на Пари Сен Жермен към този момент изключват опцията да показват нова оферта за подновяването на контракта на френската звезда.

В ПСЖ се надяват, че Мбапе ще съблюдава сделката и ще задейства клаузата за удължаването на контракта му с клуба с още една година – до 2025 година

Във френския клуб са на мнение, че е невероятно да му платят повече, базирайки се на грандиозните условия, на които се радва нападателят.

ПСЖ към момента желае Мбапе да остане в Париж, с цел да построи кратковременен предстоящ план към него. Мбапе се усещаше неловко в парижкия тим през последните години, защото искаше да бъде в центъра на вниманието, а не да има поддържаща роля в конкуренцията на Лионел Меси и Неймар. Бразилецът постоянно имаше по-голяма тежест от Мбапе в институцията (по въпрос на маркетинг и икономическа възвръщаемост). Сега, откакто този проблем с напускането на Неймар е отхвърлен, топката е в полето на Мбапе.

Сериозен интерес към френската футболна звезда има от страна на Байерн Мюнхен и Ливърпул, само че всичко е в ръцете на Килиан Мбапе, който ще би трябвало самичък да дефинира своето бъдеще.

Не би трябвало да се не помни, че последните два пъти, когато Мбапе подновяваше договорите си с ПСЖ, това се случваше в последния миг.

dsport.bg
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР