Реал Мадрид се завърна на върха в класирането в Ла

...
Реал Мадрид се завърна на върха в класирането в Ла
Коментари Харесай

Реал М се разправи с хита Жирона и се завърна на върха в Ла Лига

Реал Мадрид се завърна на върха в класирането в Ла Лига. Тимът на Калро Анчелоти се изправи в пряк конфликт за първото място с шлагера този сезон - Жирона. И го победи изрично с 3:0.


Хоселу откри резултата в 17-ата минута с четвъртия си гол от началото на сезона. Малско по-късно Реал удвои аванкса сил. След центриране от ъглов удар Чуамени. стреля с глава в противоположния ъгъл и направи 2:0.

Джуд Белингам означи третото попадение в 71-ата минута и поведе при голмайсторите в Ла Лига с 6 попадения от началото на сезона. По 5 имат Роберт Левандовски (Барселона) и Алваро Мората (Атлетико Мадрид). До края на срещата Реал контролираше нещата и можеше да осъществя четвърти гол. Родриго обаче пропусна от преференциална позиция. А в заключителните минути на срещата Начо Фернандес получи пряк червен картон за жестоко влизане.

С успеха отборът на Анчелоти поведе в класирането с 21 точки, Барса е с 20, а Жирона остана с 19.

В различен мач от кръга Реал Сосиедад разруши Атлетик Билбао с 3:0 на „ Реале Арена и го измести от четвъртото място във краткотрайното класиране с 15 точки, „ лъвовете “ към този момент са пети с една по-малко.

Сосиедад излезе напред в резултата след половин час игра. Робин Льо Норман се оказа най-съобразителен в наказателното поле и с прекрасен удар в левия ъгъл прати топката във вратата на Унай Симон. В 48-ата минута домакините направиха значима крачка към трите точки. Умар Садик откри Такефуса Кубо, който връхлетя върху топката и от близка отдалеченост матира Унай Симон – 2:0. В 66-ата домакините взеха решение всичко в своя употребява. Мартин Субименди изведе Микел Оярсабал, който нахлу в наказателното поле, остана самичък против вратаря и със страховит удар не му остави никакви шансове за реакция, оформяйки крайното 3:0. в баското дерби. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР