Реал (Мадрид) се нуждае от 300 милиона евро, за да

...
Реал (Мадрид) се нуждае от 300 милиона евро, за да
Коментари Харесай

"Реал" продава осем футболисти в търсене на 300 млн. евро за селекция

Реал " (Мадрид) се нуждае от 300 милиона евро, с цел да финансира подсилването на тима си и опита за завръщане в борбата за трофеите. Според испанското издание " Ас " клубът от Мадрид ще опита да си обезпечи сумата посредством продажба на осем играчи по време на летния трансферен прозорец.

Голяма част от средствата би трябвало да дойдат от разлъка с Гарет Бейл. В момента уелсецът е оценен на 70 милиона евро, откакто преди шест години беше платен за 101 милиона евро в рекордна договорка. Сред ненужните са още Хамес Родригес и Матео Ковачич, чиито цени са надлежно 60 и 50 милиона евро. Родригес играе чартърен в " Байерн " (Мюнхен), до момента в който Ковачич е преотстъпен на " Челси ".

Останалите ненужни в отбора на Зинедин Зидан са Маркос Йоренте, Дани Себайос, Мариано Диас, Борха Майорал и вратарят Кейлор Навас.

В последните сезони клубът пробва да продава футболисти за близки суми до тези на входящите прехвърляния. През предишния сезон " Реал " купи играчи за 162 милиона и продаде общо за 133, като огромна част от тях бяха получени след прехвърлянето на Кристиано Роналдо в " Ювентус ". (виж графиката).

" Реал " е свързван с привличането на Еден Азар от " Челси ". Белгиецът към този момент съобщи, че съвсем несъмнено напуща настояшия си клуб. Белите имат интерес и към Килиан Мбапе от ПСЖ.

Неясен е стаутът на капитана на " Реал " Серхио Рамос. Той е в спор с президента Флорентино Перес, като испанската преса твърди, че бранителят е изискал да бъде продаден. Рамос играе за " Реал " от 2005 година и е пети във безконечната класация по мачове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР