Реал Мадрид се на върха в Ла Лига благодарение на

...
Реал Мадрид се на върха в Ла Лига благодарение на
Коментари Харесай

Родриго и Белингам качиха Реал Мадрид на върха

Реал Мадрид се на върха в Ла Лига с помощта на 3:0 над Кадис в 14-ия кръг. Два гола за триумфа вкара Родриго, а едно попадение добави Джуд Белингам. Голът на англичанина пристигна след асистенция на бразилеца.

С този триумф Кралския клуб събра 35 точки, една повече от Жирона. Сензацията в Испания приема на следващия ден Атлетик Билбао.

Карло Анчелоти пусна Тони Кроос като отбранителен халф и върна измежду титулярите Лука Модрич. За Модрич това беше пети мач в стартовите 11. Белингам също се завърна, откакто пропусна два мача заради травма в рамото.

Родриго откри в 14-ата минута, а в 64-ата направи 0:2. Той към този момент има пет попадения през сезона.. Англичанинът не се е разписвал единствено в 4 мача след прехвърлянето си в Реал Мадрид.

По-рано през днешния ден беше изпъден за 29-и път в кариерата си. Това се случи при загубата на Севиля от Реал Сосиедад с 1:2. Червеният картон пристигна в 88-ата минута поради шпагат в краката на Браис Мендес. Хесус Навас пък получи червен картон, първи в неговата кариера, поради митингите си.

Иначе Реал Сосиедад поведе още до 22-ата минута с 2:0 след автогол на Дмитрович и попадение на Садик. Ен-Несири върна един гол за Севиля след почивката. Андалусийците обаче към този момент седем срещи са без победа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР