Реал Мадрид се измъкна от провал срещу Малага и победи

...
Реал Мадрид се измъкна от провал срещу Малага и победи
Коментари Харесай

Кристиано измъкна "Реал" от провал срещу слабак

" Реал " Мадрид се измъкна от неуспех против " Малага " и победи с 3:2 с помощта на победния гол на Кристиано Роналдо, който минута преди този момент пропусна дузпа. С този триумф столичният отбор остана на 3-о място, на 3 точки от водача " Валенсия ", който посреща " Барселона " в неделя.

Домакините от " Сантяго Бернабеу " откриха резултата в 9-ата минута, откакто Кристиано Роналдо посрещна с глава центриране на Марсело. Топката се отби в горната греда и при добавката Карим Бензема не сбърка за 1:0. Това беше едвам втори гол за французина от началото на шампионата, само че той не остави задатъка на отбора прекомерно дълго.

" Малага " изравни в 18-ата минута посредством Диего Ролан. Тони Кроос загуби топката в единоборство с Кеко, по-късно той я овладя и напредна, с цел да центрира. Ролан я изстреля без да се бави зад тила на вратаря Кико Касия.

В 21-ата минута Кроос си поправи грешката, откакто подаде по съвършен метод на Каземиро, който с глава изведе " Белия балет " напред с 2:1. До края на първото полувреме беше анулиран гол на Пол Байюсе, който се оказа, че се е качил върху гърба на Даниел Карвахал и по тази причина съдията отсъди нарушаване.

Легендата на " Реал " Мадрид Мичел, който сега е треньор на " Малага ", реагира бурно и стачкува против това решение. Но съдията даде завършек на първата част незабавно след този миг.

Но в 57-ата минута " Малага " стигна до 2:2, когато Чори Кастро изравни с отдалечен изстрел за смут на почитателите на " Бернабеу ".

Но в 76-ата минута Кристиано Роналдо донесе триумфа на своите. Лука Модрич беше съборен в наказателното поле от Луис Ернандес и дузпата не подлежеше на подозрение. Роналдо стреля, вратарят Роберто Хименес избави, само че при добавката португалската звезда нямаше проблеми да означи едвам втория си гол от началото на сезона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР