Реал Мадрид продължава уверения си ход в испанското баскетболно първенство.

...
Реал Мадрид продължава уверения си ход в испанското баскетболно първенство.
Коментари Харесай

Реал Мадрид смля Билбао с 30 точки разлика

Реал Мадрид продължава уверения си ход в испанското баскетболно състезание. Вицешампионите унищожиха като домакини отбора на Ретабет Билбао Баскет и след 95:65 записаха 17-а победа от 18 мача.

Този мач стартира не по този начин, както приключи. А точно, баските играха много успешно през първата част и доникъде на втората, като на моменти даже водеха с пет точки разлика. Но от средата на втората част мадридчани взеха всичко в ръце и методично натрупаха преднина, която им обезпечи триумфа.

Още до почивката те не просто наваксаха изоставането, само че дръпнаха с цели 14 точки задатък. След това не спираха да санкционират противника и още в средата на третата част дръпнаха и с 30 точки при 71:41.

На моменти в последната четвърт задатъкът им доближаваше и 35 точки, само че въпреки всичко след малко разпределяне в края всичко завърши при 95:65 в интерес на "кралския клуб " и следващата победа беше на неговата сметка.

Джейси Каръл беше най-резултатен за спечелилите със своите 16 точки, а Уолтър Таварес записа дабъл-дабъл с 13 точки и 11 битки. Лука Дончич добави 15 точки, а с двуцифрен актив приключиха още Факу Кампасо с 12 точки и Сантяго Юста с 10.

За Билбао Алекс Мумбру и Деян Тодорович бяха най-резултатни с по 17 точки, което ги направи и най-резултатни в дуела, само че единствено техните старания не се оказаха задоволителни даже за малко по-почетна загуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР