Реал (Мадрид) продължава с колебливите си изяви и завърши 2:2

...
Реал (Мадрид) продължава с колебливите си изяви и завърши 2:2
Коментари Харесай

Реал отново се изложи, но продължава напред

Реал (Мадрид) продължава с неуверените си изяви и приключи 2:2 вкъщи с втородивизионния Нумансия в реванш от осминафиналите за Купата на Краля. „ Кралският” клуб бе спечелил с 3:0 като посетител в първата среща и с общ резултат 5:2 въпреки всичко се класира за четвъртфиналната фаза на конкуренцията.

Треньорът Зинедин Зидан даде късмет за изява на запасите. Пред полупразните трибуни на „ Сантяго Бернабеу” домакините поведоха с гол на Лукас Васкес (10), който се разписа с глава след центриране на Дани Карвахал. „ Белият балет” играеше неенергично и не създаваше рискови голови положения. Така в края на полувремето появилият се като запаса четири минути преди този момент Гийермо Фернандес (45) изравни след съвършена контраофанзива и пас на Марк Матеу. Фернандес бе влезнал на мястото на Игинио Марин.

През втората част "кралете " притиснаха противника и поведоха с нов гол на Лукас Васкес (59) след асистенция на Борха Майорал. Последва ново разпределяне в редиците на домакините и в края те отново бяха осъдени. Гийермо Фернандес (82) осъществя хубав изравнителен гол с глава след центриране на Саул. В добавеното време Дани Калво бе изпъден след втори жълт картон и гостите приключиха мача в понижен състав, само че с високо вдигната глава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР