Реал (Мадрид) продължава да пише историята на Шампионската лига, след

...
Реал (Мадрид) продължава да пише историята на Шампионската лига, след
Коментари Харесай

"Реал" подчини "Ливърпул" и покори Шампионската лига за трета поредна година

Реал " (Мадрид) продължава да написа историята на Шампионската лига, откакто победи за трета поредна година в най-престижния европейски клубен шампионат. Испанският исполин сграбчи 13-ата си купа в конкуренцията, която пристигна след триумф с 3:1 над " Ливърпул ".

Опитният състав на Зинедин Зидан наказа грубите неточности на " Ливърпул " и се възползва от ранното излизане на огромната звезда на противника Мохамед Салах поради травма.

Карим Бензема и Гарет Бейл на два пъти се разписаха за мадридчани, до момента в който за " Ливърпул " прецизен беше Садио Мане. Два от головете за европейския клубен първенец обаче паднаха след груби неточности на вратаря на англичаните Лорис Кариус. Единствено при задната ножица на Гарет Бейл в 64-ата минута германецът нямаше по какъв начин да се намеси.

" Реал " завоюва седми следващ край в Шампионската лига, в който играе. Последната загуба на кралския клуб е от 1981 година, точно против " Ливърпул ". За мърсисайдци, които са петкратни първенци на Европа, провалянето е трето във край след 1985 и 2007 година

⏰FULL TIME! ⏰
Real Madrid make it THREE #UCL titles in a row
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР