Реал Мадрид приема Ливърпул в реванш от осминафиналите в Шампионската

...
Реал Мадрид приема Ливърпул в реванш от осминафиналите в Шампионската
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще довършва започнатото срещу Ливърпул

Реал Мадрид приема Ливърпул в реванш от осминафиналите в Шампионската лига. Сблъсъкът на " Бернабеу " е довечера от 22:00 часа.  " Белите " завоюваха първата среща на " Анфийлд " с 5:2, откакто изоставаха с 0:2 в началните минути. 

Испанският гранд е призрачен сън за мърсисайдци напоследък, откакто завоюва шест от последните седем мача сред двата тима в най-престижния клубен шампионат. 

" Кралския клуб " играе мощно в Шампионската лига, само че в Ла Лига се показва много нерешително. Отборът записа две равенства и победа след дуела с " алените ", а също така отстъпиха и на Барселона с 0:1 в първи полуфинал за Купата на краля. Реал е продължавал напред в 26 от 27 случая, в които е спечелил първия мач като посетител. Единственото изключение е отпадането от Аякс през 2019 година. 

Ливърпул направи тъждество с Кристъл Палас, след което победи Уулвс и разруши Манчестър Юнайтед след първата среща с " белите ". В последния кръг от Висшата лига възпитаниците на Юрген Клоп се върнаха в действителността за тях този сезон и изгубиха с 0:1 от Борнемут като посетител. Този неуспех отдалечи мърсисайдци от топ 4 и доста усложни възможностите им за класиране в Шампионската лига през идващия сезон.

Наставникът на домакините Карло Анчелоти ще може да употребява Карим Бензема, който не игра против Еспаньол. Дейвид Алаба към този момент възобнови тренировки, само че отпада за дуела довечера. Другата добра вест за " лос бланкос " възобновяване на Ферлан Менди, който даже може да стартира като титуляр. 

Ливърпул е без контузените Тиаго Алкантара и Луис Диас. Вчерашната подготовка пропуснаха Джордан Хендерсън и Стефан Байчетич. И двамата пропущат срещата в Мадрид. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР