Реал Мадрид приема Ливърпул в реванш от осминафиналите на Шампионската

...
Реал Мадрид приема Ливърпул в реванш от осминафиналите на Шампионската
Коментари Харесай

Реал Мадрид приема Ливърпул в реванш от осминафиналите на Шампионска лига

Реал Мадрид приема Ливърпул в реванш от осминафиналите на Шампионската лига.

Отборът на Карло Анчелоти има стабилен задатък, откакто изигра приказен мач на “Анфийлд ”, където завоюва с 5:2 , макар че срещата стартира с два ранни гола за мърсисайдци. “Белите ” от известно време са призрачен сън за британския гранд. Те са спечелили 6 от последните 7 мача сред двата тима , а два от тях бяха на финала на най-престижния клубен шампионат.

Реал изпита известни проблеми след успеха на “Анфийлд ”, като записа две равенства в Ла Лига и загуби с 0:1 от Барселона в Купата на Испания. Тимът се върна към успехите преди няколко дни, когато завоюва с 3:1 против Еспаньол . Преди срещата са каталунците се заприказва за проблеми в нахлуване, само че мотивацията на отбора в шампионата не е изключително огромна, защото тимът изостава с 9 точки от Барса и възможностите им за първото място не са огромни.

Кралският клуб е продължавал напред в 26 от 27 случая, в които е спечелил първия мач като посетител. Единственото изключение е отпадането от Аякс през 2019 година “Белите ” не са допускали повече от един гол в домашен мач от април предходната година, когато изгубиха с 2:3 от Челси , само че все пак отстраниха лондончани.

След загубата от Реал Ливърпул направи нулево тъждество с Кристъл Палас, а по-късно победи Уулвърхамптън и разруши Манчестър Юнайтед със 7:0. Големият триумф над “червените дяволи ” обаче бе последван от загуба от Борнемут, който бе на последно място във Висшата лига преди тази среща. Този неуспех отдалечи мърсисайдци от топ 4 и доста усложни възможностите им за класиране в Шампионската лига през идващия сезон.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР