Реал (Мадрид) победи с 5:2 Реал Сосиедад на "Сантяго Бернабеу"

...
Реал (Мадрид) победи с 5:2 Реал Сосиедад на "Сантяго Бернабеу"
Коментари Харесай

Реал разпиля Сосиедад за едно полувреме, Роналдо избухна с хеттрик

Реал (Мадрид) победи с 5:2 Реал Сосиедад на "Сантяго Бернабеу " в мач от 23-ия кръг на Примера. "Белите " взеха решение всичко за едно полувреме, като на почивката резултатът бе 4:0. През второто полувреме гостите паднаха още три попадения. Носителят на "Златната топка " Кристиано Роналдо се регистрира с три гола и една асистенция за домакините.



Още в 47-ата секунда публиката изригна. Роналдо центрира чудесно към Лукас Васкес, който с глава вкара за 1:0. Играчите на Зинедин Зидан продължиха с вихрени офанзиви и идващите попадения не закъсняха.

В 27-ата Асенсио потърси Марсело, който центрира паралелно на голлинията към непокрития Роналдо, който означи с лекост — 2:0.

След още 7 минути резултата стана типичен. Карвахал пусна към Тони Кроос, а немският национал с фалцов удар направи беззащитен вратаря на Реал Сосиедад.

В 37-ата минута Роналдо скочи най-високо при центриране от корнер и с глава направи резултата 4:0.



След почивката "белите " понижиха оборотите, само че имаха още няколко шанса за гол. Гостите също пробваха да създадат загубата си по-почетна и съумяха да върнат едно попадение, а негов създател бе Джон в 74-ата минута.

В 80-ата минута Бейл стреля мощно, вратарят на гостите не се намеси добре, а за Роналдо не бе проблем да го преодолее и да оформи своя хеттрик.

В 83-ата минута някогашният състезател на Реал (Мадрид) Асиер Ияраменди получи с глава топката на точката на дузпата и от въздуха оформи крайното 5:2.

Реал (Мадрид) изпревари Валенсия в класирането и се изкачи на третото място с 42 точки, до момента в който Реал Сосиедад е с 26.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР