Реал Мадрид победи с 5:1 Валенсия в мач от 13-ия

...
Реал Мадрид победи с 5:1 Валенсия в мач от 13-ия
Коментари Харесай

Реал Мадрид вкара 5 на Валенсия

Реал Мадрид победи с 5:1 Валенсия в мач от 13-ия кръг на Ла Лига. Тимът на Карло Анчелоти реализира най-голямата си победа в шампионата от началото на сезона. Реал поведе още в третата минута, когато Тони Кроос изведе с дълго подаване Дани Карвахал, който вкара за 1:0. Малко по-късно Дейвид Алаба беше покрай гол от директен свободен удар. Кроос пък уцели напречната греда също от фаул.
Винисиус Жуниор пропусна две благоприятни условия за Реал в идващите минути. Уго Дуро имаше късмет за Валенсия, само че не уцели вратата. В края на първото полувреме Реал стигна до втори гол. Родриго центрира, а Винисиус се разписа, отклонявайки топката с гърди.

Мадридчани започнаха второто полувреме с два бързи гола, с които взеха решение дефинитивно мача. Винисиус вкара втория си гол с отдалечен удар в 49-ата минута. Само минута по-късно Родриго се възползва от неточност на гостите и означи за 4:0. Вратарят на Валенсия Гиорги Мамардашвили избави удари на Винисиус и Карвахал в идващите минути. Родриго вкара втория си гол в мача в 84-ата минута след пас от Франсиско Гарсия. В края Уго Дуро означи почетния гол за Валенсия.

Реал е втори с 32 точки, като изостава с две от водача Жирона, който победи с 2:1 Райо Валекано като посетител.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР