Реал Мадрид победи Еспаньол с 3:1 като гост в мач

...
Реал Мадрид победи Еспаньол с 3:1 като гост в мач
Коментари Харесай

Блестящ Бензема донесе успеха на Реал срещу Еспаньол

Реал Мадрид победи Еспаньол с 3:1 като посетител в мач от третия кръг на Ла Лига. Големият воин още веднъж бе капитанът Карим Бензема, който донесе триумфа на своя отбор в заключителните минути на срещата. Еспаньол остана с човек по-малко в добавеното време, когато вратарят Лекомт бе изпъден, а под рамката застана бранителят Леандро Кабрера.

По този метод Реал Мадрид пренаписа историята на Ла Лига и се трансформира в първия тим с цялостен актив от точки, откакто е почнал сезона с три следващи гостувания.

Логично, „ лос меренгес “ са първи с девет точки, колкото има и Бетис, само че головата разлика е в интерес на „ кралете “. Еспаньол е 16-и с една.

Двубоят стартира по съвършен метод за Реал Мадрид. В 12-ата минута Орелиен Чуамени сподели страховит взор върху играта, като изведе с точно подаване Винисиус Жуниор самичък против Бенжамен Лекомт, а бразилецът с техничен удар го преодоля за 0:1.

Осем минути по-късно Вини Жуниор още веднъж бе на добра позиция и нанесе рисков удар под напречната греда, само че Лекомт го очакваше и направи брилянтно избавяне.

Бразилският гений продължи да тормози защитата на „ папагалчетата “ в 32-ата минута, когато си откри пространство в наказателното поле и стреля, само че топката мина над вратата.

В 42-ата минута Леандро Кабрера засече с глава от ъглов удар, само че топката преина на сантиметри от лявата греда.

Минута по-късно Еспаньол стигна до изравнително попадение, откакто Хоселу нанесе рисков удар в средата на вратата, Куртоа избави, само че при добавката на испанския нападател нямаше шансове за белгийския колос – 1:1.

В 59-ата минута Хоселу стигна до отбита топка в наказателното поле на Реал и шутира в средата на вратата, само че Тибо Куртоа избави.
 
Четири минути по-късно Карим Бензема пое подаване на границата на наказателното поле и нанесе яростен удар, който Лекомт мазета.

В 67-ата минута след безредие в наказателното поле на домакините Тони Кроос стреля, Карим Бензема застана на пътя на топката и я прати в мрежата, само че бе в засада и попадението не бе зачетено.

Седем минути преди края на постоянното време Хоселу опита да изведе собствен съотборник на добра позиция в наказателното поле, само че бранителите на Реал внимаваха и предотвратиха заплахата.

В 88-ата минута вездесъщият Карим Бензема засече фантастично центриране на Родриго и с от близка отдалеченост прати топката в мрежата на безпомощния си съотечественик Лекомт.

В добавеното време Реал стигна и до трето попадение, което обаче не бе зачетено, защото голмайсторът Родриго бе в засада. Секунди преди този момент вратарят Лекомт извърши нарушаване против Дани Себайос, за което получи пряк червен картон.

Под рамката застана капитанът Леандро Кабрера, който нямаше никакви шансове при последвалия директен свободен удар, който бе перфекто изпълнен от Бензема, който оформи крайното 1:3 в 100-ата минута,.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР