Реал Мадрид победи Барселона с 2:1 в голямото дерби на

...
Реал Мадрид победи Барселона с 2:1 в голямото дерби на
Коментари Харесай

Нови герой донесоха триумф на "Реал" Мадрид пред 100 000 на "Камп Ноу"

" Реал " Мадрид победи " Барселона " с 2:1 в огромното дерби на испанския футбол и излезе отпред в Ла Лига. Кралския клуб се наложи като посетител пред 100 000 фенове на " Камп Ноу ", като точни за гостите бяха централният бранител Давид Алаба и Лукас Васкес.

В последните секунди Серхио Агуеро оформи крайния резултат.
Снимка: Reuters
Давид Алаба смълча трибуните със страховит удар след още по-страхотен самостоятелен пробив в 32-ата минута. Васкес пък постави точка на разногласието в мача след контраофанзива в 4-ата минута на добавеното време.

" Реал " сподели добра успеваемост, като допускаше малко неточности. Въпреки че " Барса " владееше повече топката, футболистите на Роналд Куман насочиха едвам два точни удара.

Победата е четвърта поредна за " Реал " в " Класико ", като отборът на Карло Анчелоти не е реализирал сходно нещо от 1965 година Също по този начин " белите " са в серия от пет срещи без загуба против " Барселона ". Последният триумф на каталунците в шампионата е от 2 март 2019 година

" Реал " реализира 99-и триумф против каталунците, които остават с 96 триумфа в общо 247 дуела сред двата тима.

Снимка: Reuters

Това беше първо " Класико " след ерата на огромната звезда на " Барселона " Лионел Меси, както и без съществуването на стоманения бранител Серхио Рамос в редиците на " Реал ".

Освен това срещата беше и първа сред огромните противници пред цялостни триубни след началото на пандемията от ковид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР