„Реал” Мадрид отстъпи с 1:2 при гостуването си на „Валенсия”

...
„Реал” Мадрид отстъпи с 1:2 при гостуването си на „Валенсия”
Коментари Харесай

„Реал” с първа загуба при втория период на Зидан

„ Реал” Мадрид отстъпи с 1:2 при гостуването си на „ Валенсия” и записа първата си загуба при втория интервал на Зинедин Зидан. Поражението е общо девето за отбора от началото на сезона в Ла Лига.

След 30 мача Кралския клуб е събрал едвам 57 точки. Тимът е на пет зад втория „ Атлетико” Мадрид и на 13 зад водача „ Барселона”.

Така „ Реал” е покрай регистрирането на най-слабото си показване в шампионата през последното десетилетие. Най-посредственият сезон за тима е 2008-09 (първият на Кристиано Роналдо) – 10 загуби и 78 точки.
Зидан пусна сина си титуляр при сложната победа над " Уеска " "Игра, тъй като е в тима, а не тъй като ми е наследник ", съобщи треньорът
„ Валенсия” стигна до трите точки на „ Местая” с голове на Гонзало Гедеш в 35-ата и Есикел Гарай в 83-ата минута. За " Реал " прецизен беше Карим Бензема в третата минута на добавеното време.

„ През първото полувреме не бяхме на равнище. Чак след първия гол на противника започнахме да играем футбола, който можем. След това беше по-трудно против добър тим, който знае по какъв начин да се пази и да контраатакува. От всяка загуба боли и не съм доволен”, разяснява Зидан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР