Реал Мадрид обмисля дали да привлече световния шампион с Аржентина

...
Реал Мадрид обмисля дали да привлече световния шампион с Аржентина
Коментари Харесай

Реал Мадрид набеляза защитник, който беше близо до Барселона

Реал Мадрид обмисля дали да притегли международния първенец с Аржентина Хуан Фойт, който е във Виляреал, оповестява “Спорт ”. 25-годишният футболист играе главно като десен бранител, само че може да работи и в центъра на защитата.

От клуба му обаче не желаят да се разделят с него, което значи, че той може да напусне единствено против активиране на откупната му уговорка от 54 млн. евро.

През предишното лято Барселона преговаряше за Фойт и беше покрай договорка, само че в последна сметка до трансфер не се стигна.
 Унай Емери удостовери за интерес на Барселона към негов футболист и за диалози с Кавани Унай Емери удостовери за интерес на Барселона към негов футболист и за диалози с Кавани
Аржентинецът е някогашен състезател на Тотнъм, след което през 2020 година мина във Виляреал - в началото чартърен, а по-късно и за непрекъснато.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР