Реал Мадрид не изглежда толкова убедителен този сезон, но старши

...
Реал Мадрид не изглежда толкова убедителен този сезон, но старши
Коментари Харесай

Зидан: Има време да постигнем велики неща този сезон

Реал Мадрид не наподобява толкоз безапелационен този сезон, само че старши треньорът има вяра, че футболистите му са способни да създадат доста мощна пролетна акция.

“Има доста време до края на сезона и можем да реализираме велики неща”, съобщи той на постоянната си конференция преди конфликта с от Ла Лига в неделя.

В шампионата първенците са на 5 точки от водача, който е с два мача по-малко. “Белите” отпаднаха от Купата на Испания, а скоро възобновяват борбата в Шампионската лига, където на 1/8-финалите се изправят против (24 февруари/16 март).

Зидан търпи много рецензии и към този момент се появиха информации, че през лятото ще бъде освободен. “Когато хората отвън клуба си приказват нещо, ние няма какво да създадем. Напрежението е част от нашата специалност, наясно сме с това. Просто си вършим работата”, спокоен е Зизу.

On your marks, get set, GO! |
— Real Madrid C.F. (@realmadriden)
От Френската футболна федерация към този момент обявиха, че желаят международния първенец за правоприемник на селекционера Дидие Дешан, когато той напусне. “В момента съм тук и се любувам на това. Ще забележим какво ще стане след време. Мисля ден за ден”, разяснява Зидан.

Наставникът разиска и тематиката с преотстъпения, който не се схваща с в и не играе: “Като треньор аз искам най-хубавото за Бейл. Но не знам какво се случва сред него и Моу. Надявам се всичко да е наред.”

Реал изпитва съществени проблеми с травми и в последните два мача в игра се появиха някои от юношите. “Това с контузиите не е неприятен шанс. Опитваме се последователно да вдигнем на крайници всички наши играчи с проблеми”, приключи Зидан.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР