Реал Мадрид най-вероятно няма да се включи в евентуалното наддаване

...
Реал Мадрид най-вероятно няма да се включи в евентуалното наддаване
Коментари Харесай

Планът на Реал Мадрид за Белингам се е променил

Реал Мадрид най-вероятно няма да се включи в възможното наддаване за Джуд Белингам през това лято. Очакванията са звездата на Борусия (Дортмунд) да бъде един от най-желаните футболисти по време летния на трансферен прозорец. Ливърпул, Реал Мадрид, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед от много време са свързвани с британския халф. Според последните информации Борусия счита да се възползва оптимално от този интерес и да получи голяма трансферна сума за него. Твърди, че немският клуб се надява на 150 милиона евро. 

Според „ Апелативен съд “ обаче Реал няма желание през лятото да харчи рекордна сума за Белингам, още повече че настройките са, че Лука Модрич и Тони Кроос ще останат в тима и през идната акция. Вместо това от „ Сантиаго Бернабеу “ възнамеряват да предложат на Белингам различен сюжет. Според него Белингам би трябвало да остане в Борусия още един сезон, след което през лятото на 2024 година Реал да го притегли. Трансферната сума тогава ще бъде доста по-ниска, защото до края на контракта на англичанина ще има единствено една година. Това пък ще даде опция на кралския клуб да предложи много по-добри персонални финансови условия на самия състезател. Въпросът е Белингам да бъде уверен да остане още една година в Бундеслигата, което няма да е лесна задача, тъй като сигурно другите претенденти за него ще се опитат да го привлекат още след края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР