Реал Мадрид и Валенсия играят помежду си при резултат 2:0

...
Реал Мадрид и Валенсия играят помежду си при резултат 2:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид 2:0 Валенсия

Реал Мадрид и Валенсия играят между тях при резултат 2:0 в мач от 23-ия кръг на испанската Ла Лига. В 12-ата минута Бензема откри резултата, а Тони Кроос удвои в 42-ата минута.

Реал сътвори сериозна заплаха пред вратата на противника в 9-ата минута, само че Каземиро не съумя да прониже вратата на Хауме. Все отново това стори Бензема три минути по-късно с неспасяем удар.

В 30-ата минута Модрич опита да освободи Бензема на голова позиция, само че бранителите на гостите бдяха и не разрешиха да се стигне до голова заплаха. В 42-ата минута на дуела отлична офанзива отдясно разреши на Реал да стигне и до втори гол.

Модрич пусна към Лукас Васкес в наказателното поле, той пусна пас към Кроос и той се разписа като не остави късмет за вратаря на "прилепите ".

"Белите " ще се опитат да съкратят задатъка на водача в класирането Атлетико Мадрид. "Дюшекчиите " сега са с 54 точки и единствено 21 изиграни срещи. Реал Мадрид пък е с равни точки с Барселона (по 46).

Реал Мадрид - Валенсия 2:0
голмайстори:
1:0 Бензема (12), 2:0 Кроос (42)

Стартови сформира:

Реал Мадрид : Тибо Куртоа - Карвахал, Варан, Начо, Менди, Модрич, Каземиро, Кроос, Асенсио, Бензема, Винисиус

Валенсия : Хауме - Корея, Паулиста, Ферейра, Гая, Вас, Рачич, Гедеш, Вайехо, Гомес
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР