Реал Мадрид и Манчестър Сити играят при резултат 2:1 в

...
Реал Мадрид и Манчестър Сити играят при резултат 2:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Манчестър Сити 2:1, фамозен обрат на Бернабеу

Реал Мадрид и Манчестър Сити играят при резултат 2:1 в полуфинален мач-реванш в Шампионската лига. Рияд Марез изведе "гражданите " напред в 73-ата минута с прекрасен удар в близкия ъгъл.

„ Гражданите “ имат нежен задатък от 4:3 след първия конфликт на „ Етихад “, а реваншът на „ Сантяго Бернабеу “ в испанската столица ще започва през днешния ден от 22:00 часа и на уеб страницата Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно от дуела на "Сантияго Бернабеу ".

Първият мач сред двата състава на британска земя предложи същинско представление, като „ небесносините “ могат да съжаляват, че не завоюваха с по-голяма разлика против "кралете ", които се показаха криво-ляво в отбрана, само че за сметка на това наказаха неточности в защитата на противника и остана в играта за реванша.

Срещата стартира много динамично, като тимът на Сити предстоящо не се затвори, а даже в противен случай, атакуваше наедно със своя противник, който изостава в резултата. Бензема стреля с глава в 4-ата минута от няколко метра, само че не откри рамката на вратата. Секунди по-късно страничният рефер подвигна своя байрак. Засада бе вдигната и в ответната офанзива против Бернардо Силва, който излизаше на хубава позиция.

Малко след изминаването на четвърт час игра Валверде укроти добре една топка в наказателното поле, само че нямаше опция да стреля. Секунда по-късно същото се случи и с Бензема след благополучен рикошет, само че топката отиде на пътя на Винисиус, като бразилецът откри метод да стреля, само че в навън. В ответната офанзива Бернардо бе изведен на стрелкова позиция и стреля с по-слабия си десен крайник в близкия ъгъл. Куртоа обаче бе застанал съвършено и прати топката в ъглов удар.

Жезус също стреля от дъгата, но изстрелът му профуча около лявата греда на белгийския вратар. Кроос пък опита шанса си от фал. Топката рикошира рисково в издигнатата от Едерсон стена и излезе в ъглов удар. Фодън опитва рефлекса на Куртоа от воле с десния крайник, само че белгиецът още веднъж бе на висота.

Три минути преди почивката Бензема бе изведен самичък против Едерсон и стреля над вратата. Впоследствие се оказа, че французинът е бил в състояние на засада.

Играчите на Реал извършиха заучено началния удар на втората част и след не повече от 10 секунди Винисиус бе изведен на чиста позиция. Ударът на бразилеца с левия крайник обаче не откри вратата на "гражданите ". Малко по-късно Едерсон и Уокър си сътвориха огромни неприятности, откакто не споделяха добре, само че състезател на "кралете " не съумя да се възползва от неразборията у британския отбор.

Точно след промяната на Де Бройне с Гюндоган, Бернардо Силва проби през центъра и отпарви пас надясно, който изглеждаше ориентиран към Жезус, там обаче притича Марез, който с доста прецизен удар с левия крайник в близкия ъгъл направи задатъка на "небесносините " от два гола в общия резултат.

YESSSS RIYADDDD!!!!!

⚪️ 0-1
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР