Реал Мадрид и Барселона започват участието си в турнира за

...
Реал Мадрид и Барселона започват участието си в турнира за
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид - с нов треньор, в Африка и по bTV Action

" Реал " Мадрид и " Барселона " стартират присъединяване си в шампионата за Купата на краля през днешния ден (31 октомври). bTV Action ще ви направи съпричастни на мачовете на двата отбора, като излъчи директно и двете срещи.

" Мелия " - " Реал " Мадрид, bTV Action, 20:30 ч.

Промените в " кралския клуб " валят една след друга. След напускането на Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан, клубът попадна в спешна дупка. Пикът на разочарованието пристигна при загубата от " Барселона " с 1:5. Именно това проваляне преля чашата на търпението и треньорът Хулиен Лопетеги бе освободен.
" Реал " Мадрид уволни Лопетеги Сантяго Солари ще води краткотрайно Кралския клуб
Така в днешната среща " Реал " ще бъде воден от помощника на някогашния селекционер на Испания - Сантяго Солари.

Снимка: Reuters

Първото предизвикателство пред някогашния бранител се назовава " Мелия ". Отборът от трета дивизия в Испания е надалеч от триумфите на своя противник, само че ще се опита да се възползва от рецесията при " белите ".

При това ще одобри " Реал " на лична територия - в Африка. Точно по този начин! " Мелия " играе домакинските си мачове в дребното самостоятелно градче със същото име, ситуирано на самия бряг на Средиземно море - испанска територия, която по суша граничи с Мароко.

" Културал Леонеса " - " Барселона ", bTV Action, 22:30 ч.

В напълно друго въодушевление от " Реал " ще посрещне мача си " Барселона ". Каталунците победиха в Ел Класико, а и ситуацията в лагера им наподобява " по-розово ". Е, и при тях липсва звездата - Лионел Меси е с травма и няма да може да вземе присъединяване в срещата в Леон.

Снимка: Reuters

Домакините пък летят на крилете на успехите, откакто реализираха най-хубавото си класиране в шампионата за Купата на краля и съумяха се класират за 1/16-финалите и да се изправят против рекордьора по титли от тази конкуренция.

Двата мача може да гледате директно по bTV Action, а реваншите са на 5 декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР