Реал (Мадрид) е вторият финалист в тазгодишното издание на турнира

...
Реал (Мадрид) е вторият финалист в тазгодишното издание на турнира
Коментари Харесай

Реал унищожи Барса насред Камп Ноу и ще играе финал за Купата на Краля

Реал (Мадрид) е вторият финалист в тазгодишното издание на шампионата за Купата на Краля. След загуба в първата среща с 0:1, " лос меренгес " имаха повече от сложна задача на " Камп Ноу ". Селекцията на Карло Анчелоти обаче потвърди, че думата " невероятно " не попада в техния речник и победи с многозначителното 4:0 в последното издание на Ел Класико за този сезон.

Макар Барселона да беше по-добрият тим през първата част, чудесна контраофанзива изведе Реал напред с гол на Родриго. Веднага след почивката " белият балет " дефинитивно пречупи водача в Ла Лига, а основният провинен се споделяше Карим Бензема. Нападателят първо се разписа след асистенция на Модрич, а малко по-късно беше прецизен и от дузпа, свирена за нарушаване на Кесие против Винисиус. Вечерта на Бензи се трансформира в историческа, откакто малко преди края оформи своя хеттрик.
 Снимка 613228
Източник:

Така Реал (Мадрид) ще се бори против Осасуна за първо национално отличие от 2014 година. Барселона ще се подчертава напълно върху постигането на шампионската купа в шампионата.

Барселона искаше да реши нещата в своя изгода незабавно след първия съдийски сигнал. Каталунците стартираха на доста високи обороти и можеха да поведат още в 120-ата секунда, само че Рафиня закъсня с това да засече отличното подаване на Гави.
 Тони Кроос е захласнат от мисълта за Купата на Краля
Тони Кроос е захласнат от мисълта за Купата на Краля

Само това не е спечелил с екип на Реал (Мадрид)

Почти незабавно по-късно, домакините претендираха за дузпа. Гави центрира, а Алаба докосна топката с ръка, само че съдията Хуан Мартинес Мунуера реши, че бранителят на Реал не е работил съзнателно.

В 26-ата минута Гави и Винисиус се сдърпаха след нарушаване на испанеца, само че основния арбитър бързо ги укроти с по един жълт картон. В 32-ата Балде още веднъж проби отляво и стигна до аутлинията, само че не можа да откри собствен съотборник в наказателното поле. От другата страна на игрището Винисиус опита двойно подаване с Бензема, само че продължителната " кралска " офанзива приключи със слаб диагонален шут в ръцете на Тер Стеген.
 Снимка 613227
Източник:

Големият екшън настъпи в последната минута на полувремето. Куртоа отрази ужасно състояние пред Левандовски, а по-късно футболист на каталунците падна в наказателното поле и домакините желаеха дузпа. И до момента в който " блаугранас " ръкомахаха, Реал (Мадрид) сътвори убийствена контраофанзива. При обстановка трима на трима, Винисиус и Бензема разиграха между тях, а бразилецът преодоля Тер Стеген макар намесата на германеца и опита на Кунде за изчистване от голлинията.

Второто полувреме продължи по прогресивен метод за " кралете ", които бързо нанесоха и втория си удар в Ел Класико. Селекцията на Карло Анчелоти поведе и в общия резултат, откакто Едер Милитао и Лука Модрич комбинираха край тъчлинията. Хърватинът напредна през трима футболисти на Барселона и подаде към Карим Бензема, който направи 0:2 с извънредно акуратен изстрел от границата на наказателното поле.
 Снимка 613229
Източник:

Веднага по-късно Барселона можеше да върне един гол, само че Куртоа избави диагонален изстрел на дейния Алехандро Балде. В 55-ата минута Роналд Араухо се включи в нападението на своя отбор и впечатли с техника в наказателното поле на Реал. Изстрелът му с боц обаче се отклони в състезател на " белите ", само че корнер по този начин и не беше отсъден.

Финалът за Реал (Мадрид) изгря на хоризонта, откакто в 57-ата минута основният арбитър отсъди дузпа. Тя беше свирена за фаул на Франк Кесие против Винисиус, а с виновната задача се нагърби Карим Бензема. Французинът не трепна и запрати Тер Стеген в противоположния ъгъл за 0:3!
 Снимка 613231
Източник:

Случилото се тотално обърка игровия проект на Барселона и вместо офанзиви пред Куртоа, рисковите положения пред вратата на домакините доминираха. 10 минути преди края, нова контраофанзива на гостите даде своя дълбокосмислен резултат. Винисиус отново се разноски през центъра, с цел да помогне на Карим Бензема да сътвори своя хеттрик в Ел Класико.

До края на " Камп Ноу " се чуваха единствено откъслечни крясъци на каталунски почитатели, които след последния съдийски сигнал гледаха по какъв начин омразния им противник ликува с класирането си на край, освен това с победа 4:0!
 WINBET ще излъчва онлайн последното за сезона Ел Класико
WINBET ще излъчва онлайн последното за сезона Ел Класико

Излъчването ще е налично за записаните клиенти на уеб страницата winbet.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР