Реал (Мадрид) е бил заделил над 400 милиона евро за

...
Реал (Мадрид) е бил заделил над 400 милиона евро за
Коментари Харесай

Разкрития! Ето на какво бил готов Реал за Меси

Реал (Мадрид) е бил заделил над 400 милиона евро за подписа на аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси. „ Кралският ” клуб желал да взриви трансферния пазар през лятото на 2013 година, твърди в новия си брой немското списание Spiegel.

Според изданието всичко се разиграло единствено два месеца преди „ белият балет ” да притегли Гарет Бейл от Тотнъм. Тогава от Реал подхванали атака за Меси, чийто юрист уведомил татко му за интереса на испанската столица. „ Белият балет " бил подготвен да заплати 250 милиона евро, каквато била тогава сумата в освобождаващата уговорка към контракта на Меси с каталунците. Отделно „ кралете ” считали да обвържат аржентинеца с контракт до лятото на 2021 година и да му заплащат по 23 милиона евро на сезон и още един милион на татко му за подпомагане. При това състояние общата сума за ангажирането на Меси щяла да доближи над 400 милиона евро.

За сключването на договорката и подписването на договорите от Реал щели да наемат частен аероплан, на борда на който да участват Лео Меси, неговият тогавашен юрист Иниго Хуарес, татко му Хорхе, някогашният юрист на футболиста, босът на „ белия балет ” Флорентино Перес, юрист на клуба и някогашният състезателен шеф Мигел Пардеса.

Адвокатът на аржентинеца Иниги Хуарес споделил на клиента си, че Реал дава обещание да упражни напън върху управляващите, в случай че той и фамилията му имат данъчни проблеми. Самият Меси нямал никакво желание да договаря с безконечния зложелател и отказал на „ кралския ” клуб за втори пъти в кариерата си. Първата оферта била през 2011 година, когато в Реал се страхували, че Кристиано Роналдо може да премине в Манчестър Сити, а през 2015 година имало и трето предложение към аржентинеца, когато сред Меси и треньора Луис Енрике има напрежение.

От " белия балет " побързаха да опровергаят всичко това. " Всички тези информации нямат нищо общо с действителността, те са тотално подправени ", разгласи " кралският " клуб.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР