Реал Мадрид даде отличен старт на новата кампания, след като

...
Реал Мадрид даде отличен старт на новата кампания, след като
Коментари Харесай

Реал Мадрид си тръгна с три точки от Сан Мамес за старт на новия сезон, Белингам бележи при дебюта си

Реал Мадрид даде отличен старт на новата акция, откакто в мача си от откриващия кръг на испанската Ла Лига надигра с 2:0 като посетител отбора на Атлетик Билбао.

На обичайно негостоприемния за визити стадион " Сан Мамес " и двете попадения за " лон бланкос " паднаха през първата част и по този метод те демонстрираха, че са подготвени за живота без своя голмайстор Карим Бензема, който напусна в посока Саудитска Арабия.

Родриго даде задатък на своя отбор в 28-ата минута след положително нахлуване отдясно, при което бразилецът комбинира с новия капитан на Реал Дани Карвахал и с удар в близкия ъгъл матира Унай Симон за 1:0.

Десетина минути по-късно Дейвид Алаба извърши ъглов удар, след който той откри непокрития Джуд Белингам, който стреля, топката отскочи от тревата и разказа такава траектория, че трансферира стража на домакините, удвоявайки задатъка на мадридчани. По този метод британският национал ознаменува и с гол своя дебют за Реал Мадрид след трансфер си през това лято от Борусия Дортмунд на стойност 103 милиона евро.

След почивката футболистите на Карло Анчелоти резервираха своя надзор върху срещата, ограничавайки до най-малко възможностите пред Атлетик Билбао, с цел да потегли " Кралския клуб " в испанското състезание с удобна победа и суха мрежа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР