Реал Мадрид 15 август 22:00 Атлетико Мадрид Състав 1 Навас

...
Реал Мадрид 15 август 22:00 Атлетико Мадрид Състав 1 Навас
Коментари Харесай

Суперкупа на Европа: Реал - Атлетико


Реал Мадрид

15 август 22:00

Атлетико Мадрид
 Състав 1 Навас 13 Облак 2 Карвахал 20 Хуанфран 5 Варан 15 Савич 4 Рамос 2 Диего Годин 12 Марсело 6 Коке 8 Кроос 14 Родри 14 Каземиро 8 Саул Нигес 22 Иско 11 Лемар 11 Бейл 21 Ернандес 9 Бензема 7 Гризман 20 Асенсио 19 Диего Коща Треньор Хулен Лопетеги Диего Симеоне Резерви
Тази вечер от 22:00 часа, Реал (Мадрид) се изправя против градския противник Атлетико в спор за Суперкупата на Европа. Сблъсъкът ще се организира в естонската столица Талин.

Кралският клуб ще има нелеката задача да потвърди, че за него има живот и след Кристиано Роналдо, който изненадващо мина в редиците на Ювентус това лято.

 Лопетеги: Очаквам мач на лимита на опциите против Атлетико
Лопетеги: Очаквам мач на лимита на опциите против Атлетико

" Ще би трябвало и двата тима да покажат най-хубавото от себе си "

Това обаче не е единствената разлика от предходните мачове сред двата гранда. " Белите " стартират " отначало " и без Зинедин Зидан, като негов правоприемник отпред на тима е Хулен Лопетеги, който напусна националния отбор на Испания, с цел да се заеме с " кралете ".

Той, за разлика от своя предходник, реши да заложи на Гарет Бейл, който е водачът в Реал сега. По време на контролите уелсецът не спря да бележи, с което на този стадий опровергава доверието на наставника.

Ситуацията при " дюшекчиите " е радикално друга. Ръководството продължава да разчита на Диего Симеоне, който и на снощната конференция призна, че клубът мъчно може да се бори с финансовите средства на противника, само че все пак играчите му са много стимулирани.

 Диего Симеоне: Мотивирани сме да победим Реал (Мадрид)
Диего Симеоне: Мотивирани сме да победим Реал (Мадрид)

" Ясно е, че нямаме техния бюджет "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР