Реал Мадрид 09 май 22:00 Манчестър Сити Състав 1. Куртоа

...
Реал Мадрид 09 май 22:00 Манчестър Сити Състав 1. Куртоа
Коментари Харесай

Реал - Манчестър Сити, съставите


Реал Мадрид

09 май 22:00

Манчестър Сити
 Състав 1. Куртоа 31. Едерсон 2. Карвахал 2. Уокър 22. Рюдигер 5. Стоунс 4. Алаба 3. Диас 12. Камавинга 25. Аканджи 10. Модрич 16. Родриго 8. Кроос 8. Гюндоган 15. Валверде 17. Де Бройне 21. Родриго 20. Бернардо 9. Бензема 10. Грийлиш 20. Винисиус Жуниор 9. Холанд Треньор Карло Анчелоти Джосеп Гуардиола Резерви 19. Себайос 24. Диас 18. Чуамени 14. Лапорт 26. Лопес 18. Ортега 13. Лунин 33. Карсън 5. Вайехо 4. Филипс 6. Фернандес 82. Люис 7. Азар 19. Алварес 11. Асенсио 1(. Гомес 16. Одрисола 26. Марез 47. Фоудън 80. Палмър
Шампионската лига се завръща с първите полуфинални конфликти от сезон 2022/23. Програмата ще открият настоящият притежател на трофея Реал (Мадрид) и първенецът на Англия Манчестър Сити, които се изправят един против различен довечера от 22:00 часа българско време.

Двата колоса още веднъж кръстосват шпаги, откакто се срещнаха на същата фаза в шампионата през миналата акция. Тогава Кралският клуб отстрани съпротивата на " жителите " след огромна драма в реванша на " Сантяго Бернабеу ". Първият дуел на " Етихад " приключи с триумф на Сити с 4:3, като мадридчани имаха шанс да не изгубят с по-голям резултат. Във втория мач в испанската столица играчите на Пеп Гуардиола водеха с 1:0 до самия край, когато шокиращо за мнозина, на фона и на развиването на срещата, инкасираха два късни гола от Родриго, а по-късно и попадение на Карим Бензема от дузпа, което приключи присъединяване им в конкуренцията.
 Пеп Гуардиола: Пристигаме тук с очакване
Пеп Гуардиола: Пристигаме тук с очакване

" Важното е, че реваншът е вкъщи "

Сега двата гранда отново са любимци за короната, само че до момента в който Реал е рекордьор с 14 оценки, то Сити продължава да търси първи трофей от съревнованието.

" Гражданите " бяха най-близо до купата през 2021, когато изгубиха финала от Челси. Основният коз на манчестърци този път се споделя Ерлинг Халанд. Норвежката машина за голове чупи връх след връх, като ще бъде съществено предизвикателство за защитата на Реал. Възпитаниците на Гуардиола са в страхотна серия в последно време точно с помощта на него, като завоюваха последните си 10 мача във Висшата лига, а това им обезпечи и място на върха в класирането пред директния съперник Арсенал. На 1/4-финалите в ШЛ " небесносините " отстраниха Байерн (Мюнхен) с общ резултат 4:1. Реал от своя страна загря за първия конфликт с манчестърци, печелейки Купата на Краля след победа над Осасуна с 2:1 за трофей номер 100 в Испания.

Отборът на Карло Анчелоти може да добави втора купа през сезона, откакто загуби в разногласието за Суперкупата на Испания от Барселона, а в шампионата " белия балет " изостава доста в борбата за купата с каталунците. Сити от своя страна към момента има късмет за требъл, като държи ориста в ръцете си в битката на върха в Премиършип, а също така занапред ще играе край за Купата на Футболната асоциация с градския противник Манчестър Юнайтед на 3 юни.

Победителят от полуфинала сред Реал и Сити ще се изправи в разногласието за трофея в ШЛ против спечелилия от напълно италианския и градски конфликт сред Милан и Интер, които играят в сряда вечер. Финалът в тазгодишното издание на " шампионата на богатите " е на 10 юни в Истанбул.

Първият полуфинален конфликт сред двата тима е довечера от 22:00 часа и може да го гледате директно в ефира на MAX Sport 3!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР