Реакцията на управляващите и на една част от обществото /тези

...
Реакцията на управляващите и на една част от обществото /тези
Коментари Харесай

Илиян Василев: Локдаунът ще причини цунами спрямо доходите на населението

" Реакцията на ръководещите и на една част от обществото /тези с възгласите всички по къщите и да не мърдат/ е аналогична на реакцията на Джи Пи тата - предписват антибиотик ен гро, без оглед на характерното отражение и последици. Така и с локдауна - с цел да лишават натиска върху здравната система, която отново същите ръководещи са довели до това положение, ще причинят вреда, която сигурно ще бъде съизмерима, в случай че не по-голяма.
Най-големият ни проблем са страхът и суматохата, които ще ни докарат до класическите последици - и багра, и солта и унижението.
 Илиян Василев: ГЕРБ ни трансформира в зомби електорат Илиян Василев: ГЕРБ ни трансформира в зомби електорат
" Не могат, не могат. Но ината да стоят на власт е углавно закононарушение, което към този момент не се мери с милиардите които крадат през корупци...
Локдаунът е лесна работа, само че успеваемостта му е противоречива. Безспорно е че ще аргументи цунами по отношение на приходите на популацията и което е още по неприятно разсловение. Отнася го частния бранш и общинските чиновници. Чантаджиите и политиците са си добре ", съобщи дипломатът Илиян Василев в обществените мрежи. 
" За разликата от незабавния " здравен " резултат от един локдаун, съпровождащите стопански ограничения до момента в който се одобряват, до момента в който се провеждат и приложат, т.е. дадат резултат минават месеци. Тоест ударът ще бъде повлечен и по-късно ще реанимират " умрял " бизнес ". добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР