Реакцията на различните държави срещу пандемията от коронавирус може да

...
Реакцията на различните държави срещу пандемията от коронавирус може да
Коментари Харесай

СЗО с оценка как се е развила досега пандемията от коронавирус - в четири сценария

Реакцията на другите страни против пандемията от ковид може да бъде разказана в четири сюжета, сподели по време на брифинг ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейсус, представен от РИА Новости.
В първата група той включи страните от Югоизточна Азия, Тихия океан, Карибите и Африка, " които бяха предизвестени и осведомени " за епидемията. Според ръководителя на СЗО, водачите на тези страни " поеха контрола над обстановката в свои ръце ", което разреши ефикасна връзка с популацията във връзка с приемането на нужните ограничения, написа БГНЕС.
В " европейския " сюжет имаше огромни огнища, които можеха да бъдат следени с помощта на дейностите на управляващите и реакцията на популацията, което се придържаше към ограниченията за битка против COVID-19, посочи ръководителят на СЗО.
Третият сюжет е в страните, в които управляващите вкараха ограничаващи ограничения, само че последващото им намаляване докара до увеличение на броя на огнищата на зараза. Гебрейсус съобщи, че " тези страни губят позиции, тъй като ограниченията не се съблюдават или не се ползват ". Ръководителят на СЗО не уточни страните, в които се осъществя този сюжет, само че поради статистиката в България наподобява нашата страна е тъкмо тук.
В четвъртия случай, към който той включи Северна и Южна Америка, Южна Азия и някои африкански страни, се следи внезапно нарастване на броя на случаите. Епицентърът на пандемията от ковид през днешния ден, съгласно Гебрейсус, си остава Америка.
Още: " Сериозен спад на заболеваемостта от ковид като %, има и повече оздравели от инфектирани "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР