РДНСК – София не откри одобрени проекти и за извършени

...
РДНСК – София не откри одобрени проекти и за извършени
Коментари Харесай

РДНСК – София не откри одобрени разрешения за строеж и ремонти за обекти край УМБАЛ „Св. Иван Рилски“

РДНСК – София не откри утвърдени планове и за осъществени строителни действия и поправки за обекти в региона на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “, оповестиха от ДНСК.
В РДНСК - София, постъпи писмо от арх. Здравко Здравков, основен проектант на Столична община. В него е посочено, че в отдел „ Архивно обслужване и цифров списък “ при НАГ - Столична община не са открити утвърдени планове и позволения за градеж за осъществени строителни действия и поправки в региона на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ на бул. „ Акад. Иван Гешов “ в сектора сред бул. „ България “ и ул. „ Св. Георги Софийски “ /в т. ч. ремонт на светофарна уредба/. Изключение прави издадено позволение за градеж № Б-220/20.07.2006 година за обект: „ Преасфалтиране на бул. „ Акад. Иван Гешов “ до ул. „ Св. Георги Софийски “ и замяна на махленски тръбопровод по източното платно от ул. „ Григор Начевич “ до действителен тръбопровод “.
 Докъде стигна Столична община с предотвратяването на заплахата да умреш от токов удар на улицата? Докъде стигна Столична община с предотвратяването на заплахата да умреш от токов удар на улицата?
Само 0,75% от шахтите в София, за които дава отговор Столична община, към този момент имат сензори, с цел да не може да се случват нещастия като тази с 1...
РДНСК - София изиска от Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, и дирекция „ Управление и разбор на трафика “ - Следствен отдел към окръжна прокуратура данни за осъществени от Столична община строителни и монтажни действия в интервала 2013 година - 2021 година на тротоар, велоалея, светофарна уредба и други на бул. „ Акад. Иван Гешов “ пред УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “. След като РДНСК - София получи изисканата информация ще предприеме съответни дейности в границите на вменените по Закон за устройство на територията компетентности и пълномощия.
Припомняме, че през февруари в, откакто стъпи на шахта с разкрит електрически кабел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР