Разярена пенсионерка, скочила на директорка на врачанско школо, бе осъдена

...
Разярена пенсионерка, скочила на директорка на врачанско школо, бе осъдена
Коментари Харесай

Сеир! Вдовица обижда и кълне училищна директорка

Разярена пенсионерка, скочила на директорка на врачанско школо, бе наказана да заплати санкция от 1000 лв., научи организация BulNews. Дивият екшън се разиграл при започване на октомври предходната година, само че дамата бе изправена на подсъдината пейка в районния съд в Оряхово едвам преди дни.
От документите по делото излиза наяве, че словестната битка се е разиграла на 6 октомври във фоайето на главно учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “ в Селановци. Гневната З.М.Б., която е пенсионирана вдовица с главно обучение, влетяла в даскалото и без време заформила вманиачен скандал.
Старицата крещяла на директорката на учебното заведение обидни думи. Според очевидците тя викала „ Курва, пустинячка и кучка “ и хвърляла и люти обети от вида на „ Да те убие Господ! Да те прибере оня от горната страна! “. Скандалджийката питала „ На това ли учите децата? “ и самоуверено заявявала „ Не ме е боязън от полицията “.
Според магистратите дамата направила „ непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото “. Въпреки това тя е освободена от наказателна отговорност, само че й е наложена санкция от 1 000 лв., която да заплати в интерес на страната.
Решението предстои на обжалване или митинг пред врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР