Разярен мъж, заканил се да заколи униформен, получи условна присъда

...
Разярен мъж, заканил се да заколи униформен, получи условна присъда
Коментари Харесай

Бесен мъж се закани да заколи полицай във Врачанско

Разярен мъж, заканил се да заколи еднообразен, получи условна присъда от 3 месеца затвор, научи BulNews.bg. Делото против М.С. се гледа преди дни в районния съд в Оряхово, където гневният мъж се призна за отговорен в повдигнатите обвинявания и подписа съглашение с държавното обвиняване.
От документите по делото излиза наяве, че на 25 декември предходната година, към 20.30 часа М.С. се е заканил да убие еднообразен чиновник. Скандалът сред оряховчанина и ченгето станал в постройката на филиала за Спешна здравна помощ. По време на процеса не излиза наяве какво тъкмо е провокирало мъжът да се закани на униформения, само че експанзията му възмутила всички в незабавното поделение.
В яда си М.С. заплашил ченгето с думите „ Ти ще видиш какво ще стане на следващия ден с теб! Ако имах нож, щеше да видиш какво ще ти се случи “. След заканата мъжът се оказал с белезници на ръцете и бързо бил откаран в ареста.
Едва преди дни мъжът бе съден за дейностите си, като с изключение на условната присъда, той ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на 389 лв.. Ще се наложи и М.С. да се подписва при пробационен чиновник. С постановеното магистратите приели, че М.С. ще се „ поправи и превъзпита към съблюдаване на законите и положителните нрави”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР