Разярен мъж нападна пловдивчанин в центъра на Пловдив, а причината

...
Разярен мъж нападна пловдивчанин в центъра на Пловдив, а причината
Коментари Харесай

Ревнив съпруг наби мъж в центъра на Пловдив, после си плати

Разярен мъж атакува пловдивчанин в центъра на Пловдив , а повода се оказа най-четата за свади - жена. Екшънът се е разиграл на паркинг пред хотел Тримонциум, а боят сред мъжете има няколкомесечна предистория.

Пловдив ска двойка отпътувала на море. Докато ги няма, дамата дала ключ на собствен другар, с цел да наглежда дома й, да полива цветята и да обгрижва домашните любимци. По време на почивката дамата се сетила, че й липсват предмети и помолила приятеля си да й ги донесе.

На морето обаче двойката се скарала. Съпругът нагрубил половинката си и последната ядосана се прибрала към Пловдив. Мъжът се скарал и с приятеля на жена си, като даже го обвинил, че влизайки в дома му го е обрал, както и че има любовни планове към половинката му.

Четири дни след края на провалената фамилна отмора, брачният партньор засякъл познатия на жена му в центъра на Пловдив , написа трафикнюз.бг. Последният бил с колата си на общинския паркинг пред хотела. Ядосан мъжът го последвал и почнал да му държи сметка за сякаш откраднатата сума. Между двамата зародил устен спор. Съпругът обвинил съперника си, че има връзка с жена му и то не от ден или два.

Спорът прераснал във физическа разпра. Разгневеният мъж забил няколко шамара на близкия на брачната половинка му, качил се в колата си и си тръгнал. Целият екшън се разиграл пред погледите на смаяни минувачи и чиновници на паркинга.

Ден по-късно битият подал тъжба в полицията, а бабаитът открит и арестуван.

Спрямо него било повдигнато обвиняване, а жертвата подал и частен иск за породени вреди.

Казусът достигнал до компетенцията на Районен съд. Магистратите разгледаха по бързата процедура случая и осъдиха нападателния брачен партньор. Той бе санкциониран с 1000 лв., откакто бе освободен от наказателна отговорност.

Бабаитът ще заплати и 2500 лв. обезщетение на потърпевшия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР