Разводът с фолк легендата Орхан Мурад докарва втори рак на

...
Разводът с фолк легендата Орхан Мурад докарва втори рак на
Коментари Харесай

Майката на Сузанита: Разводът с Орхан Мурад ми докара втори рак, 8 часа ме оперираха

Разводът с фолк легендата Орхан Мурад докарва втори рак на към този момент някогашната му брачна половинка Шенай Кузева, научи HotArena.

Злокачественото образувание в региона на дясната гърда на майката на Санита преди дни е изрязано след 8-часова интервенция в влиятелна турска клиника.  Това показа пред „ България Днес “ самата Шенай, която се възвръща у нас след тежката хирургически намеса и прекаран 17 дневен следоперативен интервал в болничното заведение.

Наред с изрязването на раковите кафези Шенай ляга на операционната маса и за цялостно видоизменение на лицето. Мацка си прави модерните „ котешки очи “ удължава и изостря брадичката, опъва кожата и още куп естетични процедури, които да я разкрасят и вдъхнат нови свежи сили и самочувствие.

" Правиха ми липосукция на гърба и корема - извличат от там лой и с нея запълват  дупките от махането както на предходния рак на лявата гърда, по този начин и този на дясната в този момент. Така се случи по време на развода - ракът се яви и на дясната гърда с помощта на стресовете, които претърпях, тъй като ме остави без стотинка. Изследването демонстрира, че от стрес се е отключил недоброкачествен рак ", споделя Шенай, която след цялостната реорганизация на лицето скоро ще се възвърне и ще бъде българската Анджелина Джоли.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР