Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер тече още от

...
Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер тече още от
Коментари Харесай

Кевин Костнър и бившата му с нови нападки един срещу друг

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер тече още от май месец, като оттогава насам двамата не стопират да си хвърлят обвинявания един към различен.
 Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - нови обвинявания на артиста към някогашната си
Кевин Костнър с нови обвинявания против някогашната си

Разводът внезапно загрубява

Засега едно е решено и това е издръжката, която дизайнерката ще получава за децата. За всяко от трите си деца - Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.), тя ще взима по 129 755 $ на месец или към половината от сумата, която в началото искаше.

Кевин Костнър съобщи, че не може да си разреши да изплаща повече от уговорената прехрана, защото чака приходите му тази година да намалеят поради прекратяването на контракта му за сериала.
 Снимка 631121

Бившата на артиста обаче го атакува още веднъж и то още веднъж поради пари. Тя твърди, че той крие доказателства за финансите си, откакто е поискала да ѝ бъдат показани документи, свързани с договорите му. Това, което юристите на Кристин Баумгартнер очевидно търсят, е информация за  - идния филм на, с цел да изтръгнат повече за приходите, които той чака да получи.

Според адвокатския екип на артиста обаче това искане от страна на някогашната му не е подходящо поради, че има подписан предбрачен контракт, в който попада на децата. И освен това - в него е планувано Кристин Баумгартнер да не предявява искания към приходите на Кевин Костнър, които е спечелил по време на брака им, пишe People.
 Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - получи ли което искаше артистът
Разводът на Кевин Костнър - епизод следващ

Актьорът получи това, което искаше

Адвокатите назовават настояванията за финансова информация " обременителни, потискащи и тормоз ", до момента в който в това време с изключение на издръжката, също според предбрачния контракт,  има право да получи и милион и половина $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР