Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е един от

...
Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е един от
Коментари Харесай

Бяха красиви младоженци, но след 20 години брак разводът е вече факт

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е един от най-коментираните в светските среди в последните месеци и следващият непредвиден, който идва след близо 20 години брак. Много се изписа за аргументите, довели дотук, както и за метода, по който двамата ще продължат живота си. 

Баумгартнер е тази, която подава молба за бракоразвод. Първоначално тя отхвърли да се изнесе от фамилния им дом, който е собственост на артиста, само че в него живеят и трите им деца. След това се заприказва за шестцифрена месечна прехрана, която желае от артиста.

В последствие дизайнерката въпреки всичко напусна луксозната къща, която стана ябълката на раздора, а двамата с Кевин Костнър не стопираха да си разменят обществено взаимни обвинявания. Сега Кристин населява имение в Монтесито, за което заплаща по 40 хиляди $ на месец.

А новината от последните часове е, че съпрузите към този момент публично са някогашни, тъй като са съумели да постигнат споразумение и да сложат завършек на брака си. Представители на двамата излязоха с общо изказване за медиите, в което афишират, че те се разделят другарски и са уредили всички противоречиви до този миг клаузи.

Това бързо привършване на бракоразводното дело е изненадващо като се има поради всички разменени обвинявания и несъответствия в настояванията на двамата, както и на техните юристи. Разбираме и че месечната прехрана, която Кевин Костнър ще заплаща на Баумгартнер за трите им деца, е много по-ниска от в началото поисканата от нея сума - едвам 63 хиляди $, предава People.

Изглежда съглашението е реализирано с редица взаимни отстъпки, направени от страна на Кристин. Неин другар, представен от Daily Mail, разяснява, че тя е нямала различен избор, с изключение на да се съгласи на всичко препоръчано, тъй като Костнър има " цялата власт " и може да загуби и това, което в този момент е получила.

По думите му Баумгартнер първа е поискала с към този момент някогашния й брачен партньор да се схванат извънсъдебно, точно с цел да избегнат целия този " цирк ". Според публикувана информация тя е получила и 400 хиляди $, с цел да покрие своята част от правосъдните разноски, написа lifestyle.bg.

А в случай че беше решила да оспори съдебното решение, трябваше да заплати повече от милион $ на артиста и настрана още правосъдни разходи. Именно по тази причина се е съгласила да подпише извънсъдебно съглашение от три страници, което юристите на Кевин Костнър са й дали през уикенда. А в този момент към този момент желае единствено да заживее своя нов и по-спокоен живот и да остави всички компликации зад тила си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР