Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече няколко

...
Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече няколко
Коментари Харесай

Какво са намислили Анджелина Джоли и Вивиан

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава към този момент няколко години, а главната причина за това е нежеланието на актрисата да подели родителските права върху децата им. Тя прекарва всяка свободна минута с тях и постоянно ги взима не аления килим. Но те не са просто наблюдаващи на триумфа й.
 Анджелина Джоли и Брад Пит - какъв брой още ще продължи разводът им
Колко още ще продължи разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит

Раздяла като никоя друга

Преди дни Джоли разгласи идващото си професионално предизвикателство. Тя влиза в ролята на главен продуцент на бродуейския мюзикъл The Outsiders. Но няма да е сама в това начинание, а неин помощник на доброволни начала ще е 15-годишната Вивиан.

По думите на актрисата, точно щерка й е я стимулирала да се захване с този план и й е предложила своята помощ.  " Вив ми припомня на майка ми с това, че тя не се концентрира върху това да бъде център на внимание, а да бъде поддръжка на други създатели ", сподели пред People. 

Angelina Jolie and daughter Vivienne Jolie-Pitt spotted in New York City
— Angelina Jolie Fan (@brangelinablog)
Тя дефинира Вивиан като " доста деликатна и сериозна ", когато става дума за театрални изкуства, и постоянно дава най-хубавото от себе си, с цел да способства оптимално. И това няма по какъв начин да не кара майка й да се усеща горда и да я стимулира да й подаде ръка, с цел да развие гения и уменията си.

Преди няколко месеца актрисата и щерка й изгледаха международната премиера на мюзикъла в Калифорния, а по-късно имаха опцията да се срещнат с неговия създател Сюзън Хинтън, която написва романа, когато е на възрастта на Вивиан. А съгласно Джоли, постановката е ориентирана най-вече към младежите. Затова и желае в плана за акомодацията, с която се захвана, да бъде формиран най-вече от младежи.
 Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха с ненадейно решение по разногласието им за винарната Chateau Miraval
Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха всички

Неочаквано развиване в борбата за Chateau Miraval

Това не е първият път, в който децата на Анджелина Джоли взимат присъединяване в нейни професионални планове. Мадокс и Пакс бяха част от отдела на помощник режисьорите на кино лентата " Без кръв ", който тя снима предходната година в Италия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР