Разводът на Алекс и Дани Петканови се пpeвърна в най-обсъжданата

...
Разводът на Алекс и Дани Петканови се пpeвърна в най-обсъжданата
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови печелят пари от раздялата си

Разводът на Алекс и Дани Петканови се пpeвърна в най-обсъжданата тематика, откакто Лудия кореспондент разгласи, че двамата обмислят да се разделят. В едночасово видео те изясняват с усмивки на лицата, че в последно време имат съществени пукнатини в брака. Сякаш извадени от нискобюджетна сапунка, двамата стартират настървено да спорят пред кaмepатa и да си вадят кирливите ризи.

Александра упреква другояче обичния си брачен партньор в липса на амбициозност и в това, че не изкарва задоволително пари. Даниел пък афишира пред цяла България жена си за лакомец. Драматичното словоизлияние продължава с признанието, че фамилията даже тръгнало на психотерапевт, само че Дани спрял да посещава консултациите, тъй като не виждал смисъл в тях, написа уеб сайтът Novini.bg.

В ябълка на раздора се оказал апартамент в София, който Александра решила да си купи сама, откакто две години фамилията събирало пари. Според брачна половинка ѝ, който очевидно е специалист и на тематика заможен пазар, в този момент не бил подобаващият миг за такава инвестиция.

По всичко проличава, че въпросното видео е чист рекламен трик, с който Петканови желаят да завоюват по-голяма публика в обществените мрежи. В последно време клиповете им в Ютюб се гледат от все по-малко хора и наподобява двамата са се изчерпали откъм хрумвания за забавно наличие. Преди месеци имаха приблизително по 200 хиляди гледания на всяко свое видео, до момента в който в последно време влоговете им едвам събират 40 хиляди прегледа.

Най-голям интерес има най-вече към рубриката, която Дани прави със сина на Милен Цветков - Боян. Очевидно Петканови са съумели да реализират задачата си, защото за 2 дни трагичното видео за непреодолимите проблеми в брака им събра съвсем половин милион гледания. Освен това част от почитателите се вързаха на развода и започнаха да плюят Алекс, че е прекомерно меркантилна.

В последна сметка стана ясно, че риалити героите Даниел и Александра Петканови не са сложили финален завършек на връзката си, написа „ Телеграф. Те са решили да си дадат втори късмет както поради възприятията, които още изпитват един към различен, по този начин и поради Габриел - техния правоприемник. Дани започва поредност, разкриваща физическите му промени, които ще бъдат проследени в границите на 90 дни. Това бе едно от изискванията на моделката, която разкри какво я нервира в него.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР