Развлекателната индустрия още не може да понесе избирането на “големия

...
Развлекателната индустрия още не може да понесе избирането на “големия
Коментари Харесай

Лесбийка президент на САЩ? Засега само на кино

Развлекателната промишленост още не може да понесе избирането на “големия неприятен бял мъж ” Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати и в този момент дава отговор с нов джендър филм, в който Белият дом ще бъде сцена на хомосексуална романтика.

В “Първи дами ” Дженифър Анистън ще изиграе ролята на първата лесбийка президент на Съединени американски щати. Съсценаристка е същинската лесбийка и комедиантка Тиг Нотаро. Тя е запазила за себе си и ролята на президентската брачна половинка.
 Лесбийката Тиг Нотаро ще напише сюжета на кино лентата. Лесбийката Тиг Нотаро ще напише сюжета на кино лентата.
Политическата комедия е поръчана от стрийминг платформата “Нетфликс ” и ще бъде един от най-горещите джендър планове на развлекателната промишленост. Дженифър Анистън и Тиг Нотаро ще играят надлежно Бевърли и Кейси Никълсън – първата лесбийска президентска двойка. Рекламното изречение на бъдещия филм е тъкмо това, което сте очаквали от сходен план – “Зад всяка велика жена стои още една велика жена ”. Оригиналната концепция за хомосексуална окупация на Белия дом се ражда в главите на Тиг Нотаро и Стефани Ейлин, които са лесбийска двойка в живота.

В продуцентския екип на кино лентата влизат звездата Дженифър Анистън дружно с Адам Маккей, сценаристките Нотаро и Ейлин, Уил Фарел, Джесика Елбаум и Бетси Кох.

“Първи дами ” сигурно ще се радва на топъл банкет в медиите и развлекателната промишленост.
През последните години промотирането на полови малцинства се трансформира от израз на благосклонност, приемливост и политическа уместност в квази-религия, сурова доктрина и партийна линия за Холивуд. На всички влиятелни награди към този момент има неофициални квоти за лесбийски, гей и транс филми.
Проекти, отдадени на джендър доктрината и половите малцинства получават зелена светлина доста по-бързо от останалите филми.

С “Първи дами ” развлекателната промишленост ще се опита да покаже и предскаже мечтаното бъдеще, съгласно което лесбийка в действителност би трябвало и ще стане президент на Съединени американски щати.

Години преди избирането на Обама филми и сериали посочваха негър президент в Белия дом. Сега Холивуд се пробва да повтори логаритъма.

За някои по-секптични наблюдаващи лесбийската политическа комедия “Първи дами ” ще подейства като успокоително за либералите в ерата на Тръмп. Те още не могат да се възстановят прочувствено и сходни културни артикули им оказват помощ по-лесно да преглътнат суровата за тях действителност.

Единствено
тя печели “Еми ”
Най-успешната звезда от
„ Приятели “

Има зад тила си два провалени брака

 другари, тв сериал

Дженифър Анистън сигурно е най-успешно осъществената звезда от сериала “Приятели ” Тя е eдинcтвeнaтa, кoятo печели нaгpaдaтa “Eми ”. Анистън има шест номинации за влиятелното телевизионно отличие през интервала 2000–2009 година, като печели през 2002 година През 2003 година взима и “Златен глобус ” за ролята си на Рейчъл.

Любoпитeн фaкт e, чe eдинcтвeнo Kopтни Koкc, изиграла Моника, нe e пoлyчaвaлa нoминaция нитo вeднъж.
Maкap чe тeлeвизиятa й дaдe мнoгo Aниcтън пpeдпoчeтe дa пpoдължи cвoeтo paзвитиe най-вече в кинoтo. Днec 49-годишната актриса имa зад тила си над 50 игрални филма и телевизионни поредици.

Точно когато е на върха на славата си – през 2000 година се омъжва за Брад Пит и двамата се трансформират в обичаната двойка на Холивуд. През 2005 година се разделят и Джен дълго време е нещастна в любовта. През 2012 година се сгодява за артиста Джъстин Теру. Двамата се женят през 2015 година и по-късно повече от две години се разделиха публично. Скоро по-късно се появиха клюки, че Анистън и Брат Пит още веднъж са дружно, само че Анистън отхвърли това да е правилно.

Скандал на аления килим
„ Нетфликс “ изтегли филмите си
от Кан


В средата на април “Нетфликс ” изтегли всички свои филми от програмата на Филмовия фестивал в Кан. До решението на американската стрийминг компания се стигна откакто не разрешиха техни продукции да вземат участие в конкуренцията за спечелването на едно от най-престижните оценки в света на киното – “Златна палма ”. Според новия правилник лентите, състезаващи се за премия, би трябвало да бъдат показани във Франция. Промяната бе въведена тъй като предходната година се появиха несъгласия откакто два кино лентата на “Нетфликс ” бяха част от конкурсната стратегия, макар че нямаха министър председатели в киносалоните в страната.

Обратни дами на върха на властта
Синтия Никсън ще гони губернаторския пост на Калифорния

Прочути лесбийки проникват в политическите йерархии на разнородни западни страни от години. Но самият връх на властта е покоряван единствено два пъти от дами с открита хомосексуална ориентировка. В момента Ана Бърнабич е единствената гей жена отпред а национално държавно управление – от 2017-а година тя е министър-председател на западната съседка на България Сърбия.

Преди нея исландката Йохана Сигурдардотир стана първата лесбийка, която е определена да ръководи страна. През 2009-а тя стартира своя мандат като министър председател на Исландия и заема поста до 2013-а година. През 2010-а Сигурдардотир подписа брак с дългогодишната си партньорка, и стана първият в света държавен водач с формален еднополов брак.

В Съединени американски щати звездата от “Сексът и градът ” и водеща лесбийка Синтия Никсън разгласи, че ще се кандидатира за губернатор на Ню Йорк. Тя към този момент стартира своята акция с фокус върху сексуалността си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР