Развлекателната индустрия е сред най-бързо развиващите се на пазара, за

...
Развлекателната индустрия е сред най-бързо развиващите се на пазара, за
Коментари Харесай

Защо Super Hot 20 Slot е толкова популярен в България

Развлекателната промишленост е измежду най-бързо разрастващите се на пазара, за което подсказва непрекъснатата поява на нови заглавия. Разработват се новаторски ротативки с великодушни бонуси и съвременни функционалности, които обезпечават повече развлечение на играчите. Въпреки това някои от достоверните слотове като остават на респект и се търсят всеобщо в онлайн казината. В идващите редове ще разкрием каква е тайната на триумфа и за какво тази плодова игра е толкоз известна по родните ширини.

Дизайн, напомнящ за старите
слот машини

Без подозрение, един от факторите за триумфа на Super hot 20 slot е външният тип. Той прилича старите игрални автомати, които са налични във физическите
казина. На екрана има плодови детайли като портокал, лимон, череша, които способстват за цветната визия и приятния аспект на играта.

Лесно присъединяване и бързи
залози

В ротативката на Euro Games Technology (Amusnet) няма комплицирани функционалности и принадлежности, които да затормозяват начинаещите играчи. Посочва се деноминация (стойност на заемите на линия) и се избира общ
залог от бутоните в долната част на екрана. След това барабаните се завъртат и се дефинира окончателната композиция. Ако има три или повече идентични признака на линия, коефициентът на погашение се умножава по облога, с цел да се образува брутната облага.

Дублиране на извоюваните суми

В случай че облагата от завъртането е дребна и не Ви удовлетворява, може да я повишите, участвайки в играта “Черно или алено ”.

Ако врътката е сполучлива, на екрана ще се появи бутон “Gamble ”, който би трябвало да маркирате. Зарежда се втори екран с алтернатива за избор на цвят. Натиснете този, който смятате, че ще се окаже печеливш, и ще бъде изтеглена карта от системата. Имате право на няколко следващи опита, само че без да допускате неточност.

Възможност за игра в доста
казина

Играта 20 Super Hot генерира доста
залози ежедневно, тъй като попада в слот описите на десетки казина, в това число и зад граница. Ако желаете да я опитате с действителни пари, къде може да го сторите, а при предпочитание за безвъзмездни залози – тествайте версията в Betenemy. Демо режимът е потребен за новобранци в областта на казино игрите, които нямат нужните познания и не са подготвени да рискуват персонални средства.

Прогресивни
джакпоти

Още един фактор, изравен зад триумфа на Super hot 20 slot, е съществуването на натрупващи се
джакпоти. Ако участвате във версията на Amusnet Interactive, ще се борите за мега наградите от мистерията “Jackpot Cards ”. Те са общо четири, а стойностите им се усилват с всяка минала секунда по отношение на признатите залози.

Най-ниската награда в Jackpot Cards е “Спатия ”. Тя има ниска волатилност и се изплаща относително постоянно – на всеки 15-30 минути. Следващи по мощ и стойност са “Каро ”, “Купа ” и “Пика ”. Последният
джакпот пада доста рядко, само че носи 6- или 7-цифрена облага.

Внимание : Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

*Информация от партньор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР