Развитието ще е в посока взаимодействие между двете услугиБъдещето на

...
Развитието ще е в посока взаимодействие между двете услугиБъдещето на
Коментари Харесай

Skype ще живее въпреки Teams, увери Microsoft

Развитието ще е в посока взаимоотношение сред двете услуги

Бъдещето на Skype стана дискусионно поради шеметния триумф на Microsoft Teams
(снимка: CC0 Public Domain)

Успехът на информационната платформа Microsoft Teams в изискванията на пандемия от ковид породи опасения, че софтуерната корпорация може да изостави Skype. Това обаче няма да се случи, твърдят от Microsoft.

Microsoft Teams и Skype ще продължат да съжителстват, сходно на Фейсбук Messenger и WhatsApp. Джеф Тепер, корпоративeн вицепрезидент на Microsoft, виновен за Microsoft 365, Microsoft Teams, SharePoint и OneDrive, твърди в изявление за VentureBeat, че компанията няма проекти да изостави Skype.

Фейсбук, да вземем за пример, има голям брой принадлежности, в това число Instagram, Messenger и WhatsApp, и всички те не престават да се развиват, разяснява Тепер. Стратегията на Microsoft в близко бъдеще е да работи за взаимоотношение сред другите принадлежности, без да принуждава потребителите да минават от един инструмент към различен.
още по тематиката
По думите на Джеф Тепер, екипът от разработчици ще продължи да отделя внимание на Skype. Услугата ще става по-добра и ще получава нови функционалности. Между Microsoft Teams и Skype ще се появи опция за взаимоотношение.

Microsoft Teams е корпоративна платформа, която сплотява чат, срещи, бележки и атачмънти. Първоначално Microsoft постановяваше Teams като съперник на Slack. В края на април компанията разгласи, че ежедневната дейна публика на Teams надвишава 75 млн. консуматори.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР