Развитието на облачните услуги през 2020 г. вижда голямо развитие,

...
Развитието на облачните услуги през 2020 г. вижда голямо развитие,
Коментари Харесай

През 2020 едва 4% от IT инвестициите в световен мащаб са за облачни технологии

Развитието на облачните услуги през 2020 година вижда огромно развиване, което неизбежно се отразява на израстването на фирмите в бранша, измежду които е и HeleCloud. От компанията регистрират забележителните 70% напредък на бизнеса си, като това е следващата година за тях с сходни темпове на напредък. Въпреки турбуленцията на пазара, HeleCloud сполучливо получиха и доставчика на софтуерен заоблачен инженеринг и AI/ML услуги, DataStork и към този момент жънат триумфите на взаимно създадени планове, като съумяха да разраснат своята експертиза в региона на AI и Machine learning. 
“Растежът на HeleCloud е по-висок от междинния за промишлеността в страната, който през 2020 година е към 10%. Оптимисти сме, че поради упованията за въвеждане на COVID-19 имунизацията в средата на идната година, имаме всички предпоставки за още по-добра 2021, като несъмнено значим фактор остава поддържането на удобния бизнес климат в страната, законовата и данъчната рамка ”, разяснява Стефан Бумов, съосновател и основен действен шеф на HeleCloud.
 Проф. доктор Румен Бенчев, експерт УНГ заболявания: Болки в гърлото и хрема са по-характерни за грипа, за кашлицата, загубата на подушване и усет – за COVID-19 Проф. доктор Румен Бенчев, експерт УНГ заболявания: Болки в гърлото и хрема са по-характерни за грипа, за кашлицата, загубата на подушване и усет – за COVID-19
В разгара на пандемията от ковид от ден на ден и повече стои въпросът грип или COVID-19 предвещават признаците, които усещаме като н...
Бумов, който е и един от създателите на Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST) и член на Борда на Британско-българската бизнес асоциация (BBBA), счита, че тази година бе огромен катализатор за дигитализацията на бизнес процесите и въвеждането на облачните технологии с още по-голям ритъм, като прогнозата му за 2021 година е промишлеността в страната да означи растеж по отношение на тази година. 
От компанията означават също, че по време на годишната конференция на Амазон Уеб Сървисиз (AWS), на която HeleCloud бе разпозната като един от единствено 10 нови Примиум сътрудници на Амазон Уеб Сървисиз в международен проект, бе изведена статистика, че едвам 4% от IT вложенията в международен мащаб са за облачни технологии. Според Бумов “това приказва за голям капацитет за развиването на бизнеса ни. Щастливи сме да оперираме в промишленост, която ще продължи да се развива с бързи темпове през идната година, като водещ фактор ще бъде и развиването на все по-комплексни решения за бизнеса въз основата на Artificial Intelligence и Machine Learning. ”
“Тази година екипът ни мина през извънредно сериозна препоръка от страна на AWS преди да бъде награден с най-високото равнище на партньорство от тяхна страна. Предвид динамичността на бизнеса инвестицията в AWS експертиза, създаването на програмен продукт за облачни решения и развиването на облачни услуги, които подсигуряват висока осведомителна сигурност и отлична софтуерна среда за нововъведения, ще останат от водещо значение за нас ”, прибавя още Бумов.
Стратегическото обмисляне и умелото ръководство на запаси при реализирането на новаторски планове на интернационално равнище на HeleCloud не остават незабелязани като те сграбчват първо място в “Growth under 10 million ” категорията на Thames Valley SME 100 Growth Index.
 PROI Worldwide разгласи водачите на районните групи по опазване на здравето PROI Worldwide разгласи водачите на районните групи по опазване на здравето
PROI Worldwide, най-голямата партньорска мрежа в света на водещи самостоятелни организации за връзки с обществеността и интегрирани маркетинго...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР